Évzáró vacsora

Kedves Klubtagunk,

Szeretettel várunk a 2022 évi díjátadó rendezvényünkön, melyet 2023. február 24-én 18:00-23:00 óráig tartunk a TRÓFEA GRILL ÚJBUDA étteremben, a Szerémi teremben. www.trofeagrill.hu

Cím: 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 6/b.

A korlátlan svédasztalos ételfogyasztás 11,990 Ft/fő, melyből az egyesület kedvezményt tud biztosítani, így fizetendő: 10.500 Ft/fő. Gyerekkedvezmények: 3 éves kor alatt ingyenes, 150cm magasságig 50% kedvezmény.

Kérünk mindenkit, hogy legkésőbb február 7-ig írásban jelentkezzen, hogy hány fővel érkezik.

Ha valakire számíthatunk tombola tekintetében, kérjük jelezze, hogy milyen felajánlással szeretne hozzájárulni a programhoz. Előre is nagyon köszönjük a felajánlásokat.

Email: tkkevezetoseg@yahoo.com

A vacsora árát személyesen február 10-12 között a WinterDogShow rendezvényen Kronavetter Tündénél kell befizetni. Szeretnénk, ha mindenki pontos összeggel érkezne, és kérjük, hogy akinek számlára van szüksége, azt a befizetésnél jelezze.

A rendezvényen való részvételt korlátozott létszámban tudjuk biztostani, így a megrendelt menüt abban az esetben is ki kell fizetni, ha valaki nem tud megjelenni.

Az étterem alatt parkoló van, közvetlen feljárattal az étterembe (fizetős), lehajtási lehetőség a Hauszmann Alajos utca felől.

Örömmel értesítjük Klubtagjainkat, hogy a már hagyományos "Év Kutyája" kategóriák díjazásán felül, újra lesz TOP 10 verseny az évzáró rendezvényünkön, ezzel is ünnepélyesebbé téve a díjátadó eseményt. A TOP 10 versenyre rendhagyó módon idén a Február 10-én tartandó Klubkiállitásunk Best In Show programja után közvetlenül kerül sor, egy meglepetés bíró által elbírálva.

Mindenkit szeretettel várunk rendezvényeinken!


___________________________________


Kedves Tagjaink,

Tenyészszemlét tartunk 2023 január 18-án szerdán 14:00 órától.
Kötelezô regisztrációval és időpont egyeztetéssel lehet jelentkezni január 17-én 12:00 óráig a tulajdonos adataival és a származási lap másolatával: tkkevezetoseg@yahoo.com
A tenyészszemle helyszíne :
MEOESZ 1194 Budapest Hofherr Albert u 42.

A következő Tenyészszemle a négy napos WinterDogShow keretein belül lesz lehetséges, február 9-12. között a Hungexpo területén.
Jelentkezési határidő február 1. a tulajdonos adataival és a származási lap másolatával: tkkevezetoseg@yahoo.com
A tenyészszemle díja: 12.000 Ft szövetségi kártyával rendelkezők részére.

A 2023 évi Klubkiállítás és a 3 X CACIB FeHoVa WinterDogShow 2. nevezési határideje Január 23-án, ÉJFÉLIG tart.
Köszönjük az eddigi nevezéseket!
SPECIÁLIS CHAMPION szerzési lehetőség beleértve a klubkiállításunk eredményét!
Szabályok: https://www.winterdogshow.hu/index.php?link=specialis_champion_winterdogshow&m=648
Statisztikák: https://nevezes.dogshow.hu/

Mindenkit szeretettel várunk!
TKKE vezetőség

___________________________________

Kedves Tagjaink,

Mától már igényelhető a 2023 évi tagkártya. A tagdíj nem változott és maradt 10.000 ft. A szövetségi kártya árát a MEOESZ 4.000 ft-ra emelte, így egy összegben 14.000 ft utalható az egyesület számlaszámára.

Bankszámlaszámok:
Forint (HUF):
Társasági Kutyások Kynológiai Egyesülete
számlaszám: 117 42245-2006739500000000

ÉV KUTYÁJA, ÉV DERBY KUTYÁJA, ÉV TENYÉSZTŐJE PÁLYÁZATOK leadási módja az alábbiak szerint módosult:

- A pályázatokat csak és kizárólag emailben fogadjuk el (tkkepalyazat@gmail.com)
- Kizárólag a pdf formátumban beküldött anyagok lesznek figyelembe véve
- Minden pályázatot kutyánként külön emailben kérünk beküldeni (az "ÉV TENYÉSZTŐJE" pályázat is egy külön email legyen)
- Kérünk mindenkit, hogy törekedjen az átlátható, értelmezhető módon történő pályázásra

A PÁLYÁZATOK LEADÁSI HATÁRIDEJE: 2023. Január 15.
Beküldési cím: tkkepalyazat@gmail.com

FIGYELEM!
CSAK A HIÁNYTALANUL (BÍRÁLATI LAP, KÁRTYÁK, STB..) ÉS A WEBLAPUNKRÓL LETÖLTHETŐ ÖSSZESÍTŐVEL LEADOTT PÁLYÁZATOKAT FOGADJUK EL.


Boldog Új Évet és Nagyon Jó Egészséget kívánunk Mindenkinek!
TKKE elnöksége

 

FIGYELEM!
CSAK AZ ITT LETÖLTHETÕ ÖSSZESÍTÕVEL LEADOTT PÁLYÁZATOKAT FOGADJUK EL:

Év kutyája és Derby kutyája pályázat összesítõje

Az év tenyésztõje címhez szükséges összesítõk:
"Év tenyésztõje pályázat összesítõje" és "Kutyánkénti összesítõ az év tenyésztõje pályázathoz"

 

A gyõztesek jutalmazásának menetéről a későbbiekben tájékoztatjuk Tagjainkat.

Pályázati feltételek:

A 2022. év Derby kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2021-ben született és 2022-ben legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább két HPJ címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás).
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A 2022. év Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2021. január 1. előtt született és 2022-ben legalább nyolc kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább három CAC címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Speciál vagy TKKE CAC kiállítás). Veterán osztályos eredmények nem számíthatók be.
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A fenti címek fajtánként és nemenként kerülnek kiadásra. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2022. év Tenyésztôje cím pályázati feltételek: Egy tenyésztõtõl származó kutyák, melyek mindegyike rendelkezik minimum egy fiatal vagy felnõtt osztálygyõztes címmel, melyet különbözõ bíróktól kaptak. Ezen a minimumon felül beszámítható minden további eredmény is (az "Év Kutyája" pályázati kiírásnak megfelelõen), melyet az "Év tenyésztõje" pályázati összesítõre kell felvezetni (és a kutyánkénti összesítõket csatolni), és a pontokat a táblázatban szereplõ pontok alapján összesíteni. A TKKE legalább egyik kiállításán való szereplés kitételét (Klubkiállítás vagy Speciál vagy TKKE CAC kiállítás) elég csak az egyik kutyával teljesíteni.

A legtöbb pontot elért kennel tulajdonosa kapja az "Év tenyésztõje" címet.
Figyelem: kennelenként 100 pont a pályázási minimum!
A pályázatban minimum 3, maximum 6 kutyának kell szerepelnie. A pályázatban csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag olyan magyar kiállítási eredményei vannak, amely kiállításokat nem a MEOE vagy TKKE szervezte. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2022. év Veterán Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2022-ben legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el veterán osztályban, illetve rendelkezik legalább két veterán osztálygyõztes címmel. Veterán BIS és Res. BIS címek beszámíthatók. Csak veterán osztályos eredményekkel lehet pályázni. A cím fajtánként kerül kiadásra.

További általános (minden pályázatra vonatkozó) feltételek:

A fenti címekre pályázhat minden klubtag, a klubba történõ belépésének napját követõen FCI, AKC (amerikai), KC (angol), CKC (kanadai) bírótól kapott eredményekkel (külföldi eredményekkel is).
Magyarországon, de nem a MEOE (vagy TKKE) által szervezett kiállításon szerzett eredmények is beszámíthatók a pályázatba (maximum 2 db, és csak CAC pontszámmal), amennyiben FCI, AKC, KC, CKC bírótól kapta a kutya, de csak a BOB címig (további díjak, mint például BOG, Res.BOG, BIS, Res. BIS, Junior BIS, Junior Res. BIS ...stb, valamint Klubgyõztes, címek nem számíthatók bele a pályázatba).
A Derbygyõztes cím beszámítható.
Az "Év tenyésztõje" pályázatnál csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag ilyen (nem a MEOE vagy TKKE által szervezett magyar kiállítás) kiállítási eredményei vannak.
Csak olyan nevezéseket fogadunk el, ahol a kutya származási lapján és a bírálati lapján szereplõ tulajdonos neve megegyezik a pályázó, illetve a klubtag nevével (ha két tulajdonos nevén szerepel, akkor mindkettõnek klubtagnak kell lennie, és az összes leadott bírálati lapon szerepelnie kell mindkét névnek).
Magyar tulajdonban lévõ import kutyák esetében csak honosított kutyákkal lehet pályázni, és csak olyan eredményekkel, ahol a bírálati lapon a honosított törzskönyvi szám szerepel.
Külföldi tulajdonban lévõ kutyával is lehet pályázni, amennyiben a tulajdonos(ok) illetve a kiállítási eredmények minden pályázati követelménynek megfelelnek.
Az értékelés során csak azok a bírálati lapokon szereplõ eredmények vehetõk figyelembe, melyek mindenben megfelelnek a kiállítási szabályzatban leírtaknak, és tisztán értelmezhetõek. A kiállításokon a kiállítónak célszerű a körbõl való kijövetel elõtt ellenõriznie a bírálati lap tartalmát. A bírálati lapok valóságtartalmáért a pályázó a felelõs.
A pályázatban szerepelni kell a TKKE pontszámösszesítõnek, a bírálati lapok, címek, kártyák valamint a származási lap mindkét oldali másolatainak, valamint a tagságot igazoló dokumentumnak (tagkártya vagy a tagdíj befizetésének igazolása).
A TKKE pontösszesítõ letölthetõ a Klub honlapjáról. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak az ilyen pontösszesítõvel ellátott pályázatok kerülnek elbírálásra.
A BOG, Res. BOG, BIS, Res.BIS eredményeket az ezt ábrázoló kiállítási fotóval kell bizonyítani, melyet kinyomtatva kell a bírálati laphoz csatolni. Fotó hiányában ezeket az eredményeket nem tudjuk elfogadni.. CD-n és egyéb adathordozón nem tudjuk elfogadni az eredményt.

"Év kutyája", "Év Derby kutyája" és "Év Veterán kutyája" címre minimum 5 magyar kiállítási eredménnyel lehet csak pályázni!
A külföldön nyert címek közül országonként csak kettõ CACIB és egy klubkiállításon elért eredmény vehetõ figyelembe az összesítésben, melyek nem az Európa és Világkiállítás eredményei. Külföldi CAC kiállítás eredménye nem számítható bele a pályázatba.
A pályázatok értékelése az alábbi ponttáblázat alapján történik.
A Világ és Európa kiállításokon, valamint a TKKE Klubkiállításon, TKKE Speciál kiállításon elért eredményeket 3x-os szorzóval kell számítani.
Az TKKE CAC kiállításon elért eredményeket 2x-es szorzóval kell számítani.

 


CAC kiállítások

Eredmények

Klub és CACIB kiállítások

2

kitûnõ

4

3

kitûnõ IV.

6

4

kitûnõ III.

8

5

kitûnõ II.

10

6

kitûnõ I.

12

6

CAC

12

5

Res. CAC

10

15

HFGY (BOB)

30

-

Derby Gyõztes

20

6

HPJ

12

-

Klubgyõztes

24

-

CACIB

24

-

Res. CACIB

12

6

BOS

12

30

BOG

40

20

Res. BOG

30

10

BOG 3.

20

50

Best Of Day

50

30

Res. Best Of Day

30

50

Super BIS

50

80

BIS

100

60

Res. BIS

80

40

BIS 3.

60

60

Junior BIS

80

40

Junior Res. BIS

60

20

Junior BIS 3.

40

40

Veterán BIS

60

20

Veterán Res. BIS

40

10

Veterán BIS 3.

20

15

BOS BIS

20

10

BOS Res. BIS

15

5

BOS BIS 3.

10

-

Európagyõztes

100

-

Világgyõztes

200

-

Club Champion címek

20


A Klub Legeredményesebb Derby Kutyája 2022. címet az Év Derby Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.
A Klub Legeredményesebb Év Kutyája 2022. címet az Év Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.

___________________________________

 

 

___________________________________

Kedves Tagjaink,

Tenyészszemlét tartunk:

2021 Június 16.

2021 Július 21.

Kötelezô előregisztrációval és időpont egyeztetéssel lehet jelentkezni a tulajdonos és a kutyák adataival vagy a származási lap másolatával: tkkevezetoseg@yahoo.com

A tenyészszemle helyszíne :
MEOESZ 1194 Budapest Hofherr Albert u 42.


A tenyészszemle díja : 10 000 Ft szövetségi kártyával rendelkező tagjaink részére.

Mindenkit szeretettel várunk!
TKKE vezetőség

___________________________________

2021.05.19.

Kedves Klubtagok,

Az alábbi linken megtalálható a
2020 évi egyszerűsített beszámoló valamint a jegyzőkönyv.

2020 egyszerűsített beszámoló

döntéshozatal jegyzőkönyv

 

___________________________________

Kedves Tagjaink,


2021 évtől a MEOESZ megszünteti a papír alapú kártyát és helyébe lép az elektronikus úton küldött (online szövetségi kártya) amit az egyesület mindenki számára már regisztráltan küld meg a megadott e-mail címre.


A MEOESZ már csak az Aktív státuszban lévő regisztrált tagok részére biztosítja a kedvezményes szolgáltatásokat ezért a szokásos módon minden ügyintézéshez és nevezéshez rendezni kell tagdíj fizetéssel.


ADATEGYEZTETÉS : Kérünk mindenkit, hogy az adott Egyesület honlapján megtalálható e-mail címre küldje el a következő adatokat:


Tag Neve

Pontos címe ( Irányítószámmal)

e-mail cím ( amit használ és megkap)

adószám ( vállakozás,BT,KFT, stb...ahol a számlán már meg kell jelenjen)

befizetés igazolása (csatolmányként)

Tagságot Aktív státuszba állítani csak a kért adategyeztetés után tudjuk teljesíteni.


Nem változik a tagsági díj ára így az idén is 13.000 ft az online szövetségi kártyával együtt.


Boldog Új Évet és nagyon jó egészséget kívánunk mindenkinek!

___________________________________

Kedves Klubtagjaink,

A jelenlegi helyzetre való tekintettel, valamint mindannyiunk egészségének védelmében az ÉV KUTYÁJA, ÉV DERBY KUTYÁJA, ÉV TENYÉSZTŐJE PÁLYÁZATOK leadási módja az alábbiak szerint módosult:

- A pályázatokat csak és kizárólag emailben fogadjuk el (tkkepalyazat@gmail.com)

- Kizárólag a pdf formátumban beküldött anyagok lesznek figyelembe véve

- Minden pályázatot kutyánként külön emailben kérünk beküldeni (az "ÉV TENYÉSZTŐJE" pályázat is egy külön email legyen)

- Kérünk mindenkit, hogy törekedjen az átlátható, értelmezhető módon történő pályázásra

 

ÉV KUTYÁJA, ÉV DERBY KUTYÁJA, ÉV TENYÉSZTŐJE PÁLYÁZATOK LEADÁSI HATÁRIDEJE:
2021. Január 10.


Beküldési cím: tkkepalyazat@gmail.com

 

FIGYELEM!
CSAK AZ ITT LETÖLTHETÕ ÖSSZESÍTÕVEL LEADOTT PÁLYÁZATOKAT FOGADJUK EL:

Év kutyája és Derby kutyája pályázat összesítõje

Az év tenyésztõje címhez szükséges összesítõk:
"Év tenyésztõje pályázat összesítõje" és "Kutyánkénti összesítõ az év tenyésztõje pályázathoz"

A gyõztesek jutalmazásának menetéről a későbbiekben tájékoztatjuk Tagjainkat.

 

Pályázati feltételek:

A 2020. év Derby kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2019-ben született és 2020-ban legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább két HPJ címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás).
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A 2020. év Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2019. január 1. előtt született és 2020-ban legalább nyolc kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább három CAC címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás). Veterán osztályos eredmények nem számíthatók be.
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A fenti címek fajtánként és nemenként kerülnek kiadásra. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2020. év Tenyésztôje cím pályázati feltételek: Egy tenyésztõtõl származó kutyák, melyek mindegyike rendelkezik minimum egy fiatal vagy felnõtt osztálygyõztes címmel, melyet különbözõ bíróktól kaptak. Ezen a minimumon felül beszámítható minden további eredmény is (az "Év Kutyája" pályázati kiírásnak megfelelõen), melyet az "Év tenyésztõje" pályázati összesítõre kell felvezetni (és a kutyánkénti összesítõket csatolni), és a pontokat a táblázatban szereplõ pontok alapján összesíteni. A TKKE legalább egyik kiállításán való szereplés kitételét (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás) elég csak az egyik kutyával teljesíteni.
A legtöbb pontot elért kennel tulajdonosa kapja az "Év tenyésztõje" címet.
Figyelem: kennelenként 100 pont a pályázási minimum!
A pályázatban minimum 3, maximum 6 kutyának kell szerepelnie. A pályázatban csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag olyan magyar kiállítási eredményei vannak, amely kiállításokat nem a MEOE vagy TKKE szervezte. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2020. év Veterán Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2020-ban legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el veterán osztályban, illetve rendelkezik legalább két veterán osztálygyõztes címmel. Veterán BIS és Res. BIS címek beszámíthatók. Csak veterán osztályos eredményekkel lehet pályázni. A cím fajtánként kerül kiadásra.

További általános (minden pályázatra vonatkozó) feltételek:
A fenti címekre pályázhat minden klubtag, a klubba történõ belépésének napját követõen FCI, AKC (amerikai), KC (angol), CKC (kanadai) bírótól kapott eredményekkel (külföldi eredményekkel is).
Magyarországon, de nem a MEOE (vagy TKKE) által szervezett kiállításon szerzett eredmények is beszámíthatók a pályázatba (maximum 2 db, és csak CAC pontszámmal), amennyiben FCI, AKC, KC, CKC bírótól kapta a kutya, de csak a BOB címig (további díjak, mint például BOG, Res.BOG, BIS, Res. BIS, Junior BIS, Junior Res. BIS ...stb, valamint Klubgyõztes, címek nem számíthatók bele a pályázatba).
A Derbygyõztes cím beszámítható.
Az "Év tenyésztõje" pályázatnál csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag ilyen (nem a MEOE vagy TKKE által szervezett magyar kiállítás) kiállítási eredményei vannak.
Csak olyan nevezéseket fogadunk el, ahol a kutya származási lapján és a bírálati lapján szereplõ tulajdonos neve megegyezik a pályázó, illetve a klubtag nevével (ha két tulajdonos nevén szerepel, akkor mindkettõnek klubtagnak kell lennie, és az összes leadott bírálati lapon szerepelnie kell mindkét névnek).
Magyar tulajdonban lévõ import kutyák esetében csak honosított kutyákkal lehet pályázni, és csak olyan eredményekkel, ahol a bírálati lapon a honosított törzskönyvi szám szerepel.
Külföldi tulajdonban lévõ kutyával is lehet pályázni, amennyiben a tulajdonos(ok) illetve a kiállítási eredmények minden pályázati követelménynek megfelelnek.
Az értékelés során csak azok a bírálati lapokon szereplõ eredmények vehetõk figyelembe, melyek mindenben megfelelnek a kiállítási szabályzatban leírtaknak, és tisztán értelmezhetõek. A kiállításokon a kiállítónak célszerű a körbõl való kijövetel elõtt ellenõriznie a bírálati lap tartalmát. A bírálati lapok valóságtartalmáért a pályázó a felelõs.
A pályázatban szerepelni kell a TKKE pontszámösszesítõnek, a bírálati lapok, címek, kártyák valamint a származási lap mindkét oldali másolatainak, valamint a tagságot igazoló dokumentumnak (tagkártya vagy a tagdíj befizetésének igazolása).
A TKKE pontösszesítõ letölthetõ a Klub honlapjáról. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak az ilyen pontösszesítõvel ellátott pályázatok kerülnek elbírálásra.
A BOG, Res. BOG, BIS, Res.BIS eredményeket az ezt ábrázoló kiállítási fotóval kell bizonyítani, melyet kinyomtatva kell a bírálati laphoz csatolni. Fotó hiányában ezeket az eredményeket nem tudjuk elfogadni.. CD-n és egyéb adathordozón, emailben…stb nem tudjuk elfogadni az eredményt, csak és kizárólag kinyomtatva, és a pályázathoz csatolva.
"Év kutyája", "Év Derby kutyája" és "Év Veterán kutyája" címre minimum 5 magyar kiállítási eredménnyel lehet csak pályázni!
A külföldön nyert címek közül országonként csak kettõ CACIB és egy klubkiállításon elért eredmény vehetõ figyelembe az összesítésben, melyek nem az Európa és Világkiállítás eredményei. Külföldi CAC kiállítás eredménye nem számítható bele a pályázatba.
A pályázatok értékelése az alábbi ponttáblázat alapján történik.
A Világ és Európa kiállításokon, valamint a TKKE Klubkiállításon elért eredményeket 3x-os szorzóval kell számítani.
Az Alpok-Adria CAC kiállításon elért eredményeket 2x-es szorzóval kell számítani.


CAC kiállítások

Eredmények

Klub és CACIB kiállítások

2

kitûnõ

4

3

kitûnõ IV.

6

4

kitûnõ III.

8

5

kitûnõ II.

10

6

kitûnõ I.

12

6

CAC

12

5

Res. CAC

10

15

HFGY (BOB)

30

-

Derby Gyõztes

20

6

HPJ

12

-

Klubgyõztes

24

-

CACIB

24

-

Res. CACIB

12

6

BOS

12

30

BOG

40

20

Res. BOG

30

10

BOG 3.

20

50

Best Of Day

50

30

Res. Best Of Day

30

50

Super BIS

50

80

BIS

100

60

Res. BIS

80

40

BIS 3.

60

60

Junior BIS

80

40

Junior Res. BIS

60

20

Junior BIS 3.

40

40

Veterán BIS

60

20

Veterán Res. BIS

40

10

Veterán BIS 3.

20

15

BOS BIS

20

10

BOS Res. BIS

15

5

BOS BIS 3.

10

-

Európagyõztes

100

-

Világgyõztes

200

-

Club Champion címek

20

A Klub Legeredményesebb Derby Kutyája 2015. címet az Év Derby Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.
A Klub Legeredményesebb Év Kutyája 2015. címet az Év Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.
A TKKE legeredményesebb kutyája 2015. címet és a vándorserleget az abszolút gyõztes kutya kapja meg.

___________________________________

 

 

Következő tenyészszemle időpontok:

A tenyészszemlékre kötelezô előregisztrációval és időpont egyeztetéssel lehet a rendezvényt megelőző napig jelentkezni a tulajdonos és a kutyák adataival és a származási lap másolatával: tkkevezetoseg@yahoo.com

2020.10.03. (szombat)

Komáromi rendezvény keretein belül.

2020.10.18. (szerda) 14:00-17:00 óráig

MEOE Szövetség központi irodája:
1194 Budapest Hofherr Albert u 38 - 40.

A bírálatok a korábban egyeztetett időpontok alapján történnek.

Saját maszk és a helyszínen lévő kézfertőtlenítő használata kötelező!

A tenyészszemle bírálathoz szükséges:
- Eredeti Törzskönyv
- Törzskönyv másolat
- Meglévő szűrővizsgálati eredmények, eredeti és másolat
- Szövetségi/Tag kártya
- Oltási könyv
Mindenkit szeretettel várunk!

___________________________________

___________________________________

Kedves Klubtagok,

A Társasági Kutyások Kynológiai Egyesülete 2020. október 1-én 13.30 órától
beszámoló K Ö Z G Y Ü L É S T tart.

A közgyűlés helye: 1194 Budapest, Hofherr Albert u. 38-40.
A közgyűlés időpontja: 2020. október 1-én 13.30 óra

2019 egyszerűsített beszámoló

___________________________________

 

Kedves Tagjaink,


2020. december 1-től kiválthatóak a 2020 évre szóló szövetségi kártyák.

TAGDÍJ 2020 ÉVRE SZÖVETSÉGI KÁRTYÁVAL: 13 000 Ft
Fizetendő a TKKE részére: 11742245-2006739500000000
TAGDÍJ MAGYARORSZÁGON ÁLLANDÓ LAKÓHELLYEL NEM RENDELKEZŐKNEK: 50 EURO
Fizetendő a TKKE részére: IBAN: HU96117634266312988900000000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

ÉV KUTYÁJA, ÉV DERBY KUTYÁJA, ÉV TENYÉSZTŐJE PÁLYÁZATOK LEADÁSI HATÁRIDEJE:
2020. Január 4. hétfő

Beküldési cím: TKKE (TKKE "Év Kutyája pályázat") 2081 Piliscsaba 1.. PF.: 73.

Mindenkinek Nagyon Boldog és Eredményekben gazdag Új Évet kívánunk!

FIGYELEM!
CSAK AZ ITT LETÖLTHETÕ ÖSSZESÍTÕVEL LEADOTT PÁLYÁZATOKAT FOGADJUK EL:

Év kutyája és Derby kutyája pályázat összesítõje

Az év tenyésztõje címhez szükséges összesítõk:
"Év tenyésztõje pályázat összesítõje" és "Kutyánkénti összesítõ az év tenyésztõje pályázathoz"

A gyõztesek jutalmazására az évzáró klubebéden kerül sor.

 

Pályázati feltételek:
A 2019. év Derby kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2018-ban született és 2019-ben legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább két HPJ címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás).
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!
A 2019. év Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2018. január 1. előtt született és 2019-ben legalább nyolc kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább három CAC címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás). Veterán osztályos eredmények nem számíthatók be.
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!
A fenti címek fajtánként és nemenként kerülnek kiadásra. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.
A 2019. év Tenyésztôje cím pályázati feltételek: Egy tenyésztõtõl származó kutyák, melyek mindegyike rendelkezik minimum egy fiatal vagy felnõtt osztálygyõztes címmel, melyet különbözõ bíróktól kaptak. Ezen a minimumon felül beszámítható minden további eredmény is (az "Év Kutyája" pályázati kiírásnak megfelelõen), melyet az "Év tenyésztõje" pályázati összesítõre kell felvezetni (és a kutyánkénti összesítõket csatolni), és a pontokat a táblázatban szereplõ pontok alapján összesíteni. A TKKE legalább egyik kiállításán való szereplés kitételét (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás) elég csak az egyik kutyával teljesíteni.
A legtöbb pontot elért kennel tulajdonosa kapja az "Év tenyésztõje" címet.
Figyelem: kennelenként 100 pont a pályázási minimum!
A pályázatban minimum 3, maximum 6 kutyának kell szerepelnie. A pályázatban csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag olyan magyar kiállítási eredményei vannak, amely kiállításokat nem a MEOE vagy TKKE szervezte. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.
A 2019. év Veterán Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2019-ben legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el veterán osztályban, illetve rendelkezik legalább két veterán osztálygyõztes címmel. Veterán BIS és Res. BIS címek beszámíthatók. Csak veterán osztályos eredményekkel lehet pályázni. A cím fajtánként kerül kiadásra.
További általános (minden pályázatra vonatkozó) feltételek:
A fenti címekre pályázhat minden klubtag, a klubba történõ belépésének napját követõen FCI, AKC (amerikai), KC (angol), CKC (kanadai) bírótól kapott eredményekkel (külföldi eredményekkel is).
Magyarországon, de nem a MEOE (vagy TKKE) által szervezett kiállításon szerzett eredmények is beszámíthatók a pályázatba (maximum 2 db, és csak CAC pontszámmal), amennyiben FCI, AKC, KC, CKC bírótól kapta a kutya, de csak a BOB címig (további díjak, mint például BOG, Res.BOG, BIS, Res. BIS, Junior BIS, Junior Res. BIS ...stb, valamint Klubgyõztes, címek nem számíthatók bele a pályázatba).
A Derbygyõztes cím beszámítható.
Az "Év tenyésztõje" pályázatnál csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag ilyen (nem a MEOE vagy TKKE által szervezett magyar kiállítás) kiállítási eredményei vannak.
Csak olyan nevezéseket fogadunk el, ahol a kutya származási lapján és a bírálati lapján szereplõ tulajdonos neve megegyezik a pályázó, illetve a klubtag nevével (ha két tulajdonos nevén szerepel, akkor mindkettõnek klubtagnak kell lennie, és az összes leadott bírálati lapon szerepelnie kell mindkét névnek).
Magyar tulajdonban lévõ import kutyák esetében csak honosított kutyákkal lehet pályázni, és csak olyan eredményekkel, ahol a bírálati lapon a honosított törzskönyvi szám szerepel.
Külföldi tulajdonban lévõ kutyával is lehet pályázni, amennyiben a tulajdonos(ok) illetve a kiállítási eredmények minden pályázati követelménynek megfelelnek.
Az értékelés során csak azok a bírálati lapokon szereplõ eredmények vehetõk figyelembe, melyek mindenben megfelelnek a kiállítási szabályzatban leírtaknak, és tisztán értelmezhetõek. A kiállításokon a kiállítónak célszerű a körbõl való kijövetel elõtt ellenõriznie a bírálati lap tartalmát. A bírálati lapok valóságtartalmáért a pályázó a felelõs.
A pályázatban szerepelni kell a TKKE pontszámösszesítõnek, a bírálati lapok, címek, kártyák valamint a származási lap mindkét oldali másolatainak, valamint a tagságot igazoló dokumentumnak (tagkártya vagy a tagdíj befizetésének igazolása).
A TKKE pontösszesítõ letölthetõ a Klub honlapjáról. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak az ilyen pontösszesítõvel ellátott pályázatok kerülnek elbírálásra.
A BOG, Res. BOG, BIS, Res.BIS eredményeket az ezt ábrázoló kiállítási fotóval kell bizonyítani, melyet kinyomtatva kell a bírálati laphoz csatolni. Fotó hiányában ezeket az eredményeket nem tudjuk elfogadni.. CD-n és egyéb adathordozón, emailben…stb nem tudjuk elfogadni az eredményt, csak és kizárólag kinyomtatva, és a pályázathoz csatolva.
"Év kutyája", "Év Derby kutyája" és "Év Veterán kutyája" címre minimum 5 magyar kiállítási eredménnyel lehet csak pályázni!
A külföldön nyert címek közül országonként csak kettõ CACIB és egy klubkiállításon elért eredmény vehetõ figyelembe az összesítésben, melyek nem az Európa és Világkiállítás eredményei. Külföldi CAC kiállítás eredménye nem számítható bele a pályázatba.
A pályázatok értékelése az alábbi ponttáblázat alapján történik.
A Világ és Európa kiállításokon, valamint a TKKE Klubkiállításon elért eredményeket 3x-os szorzóval kell számítani.
Az Alpok-Adria CAC kiállításon elért eredményeket 2x-es szorzóval kell számítani.


CAC kiállítások

Eredmények

Klub és CACIB kiállítások

2

kitûnõ

4

3

kitûnõ IV.

6

4

kitûnõ III.

8

5

kitûnõ II.

10

6

kitûnõ I.

12

6

CAC

12

5

Res. CAC

10

15

HFGY (BOB)

30

-

Derby Gyõztes

20

6

HPJ

12

-

Klubgyõztes

24

-

CACIB

24

-

Res. CACIB

12

6

BOS

12

30

BOG

40

20

Res. BOG

30

10

BOG 3.

20

50

Best Of Day

50

30

Res. Best Of Day

30

50

Super BIS

50

80

BIS

100

60

Res. BIS

80

40

BIS 3.

60

60

Junior BIS

80

40

Junior Res. BIS

60

20

Junior BIS 3.

40

40

Veterán BIS

60

20

Veterán Res. BIS

40

10

Veterán BIS 3.

20

15

BOS BIS

20

10

BOS Res. BIS

15

5

BOS BIS 3.

10

-

Európagyõztes

100

-

Világgyõztes

200

-

Club Champion címek

20

A Klub Legeredményesebb Derby Kutyája 2015. címet az Év Derby Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.
A Klub Legeredményesebb Év Kutyája 2015. címet az Év Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.
A TKKE legeredményesebb kutyája 2015. címet és a vándorserleget az abszolút gyõztes kutya kapja meg.

___________________________________
2019.11.18.
Kedves Klubtagok,

A Társasági Kutyások Kynológiai Egyesülete 2019. december 6-án 11.00 órától beszámoló Közgyűlést tart a meghívóban megküldött napirendi pontok alapján.

A közgyűlés helye: 1112 Budapest XI. kerület Igmándi utca 4. lh. C. második emelet 1 ajtó.
A közgyűlés időpontja: 2019. december 6. (péntek) 11.00 óra
2018 egyszerűsített beszámoló

___________________________________

 

Következő tenyészszemle időpontok

2019.11.06. (szerda) 15:00-17:00 óráig

2019.12.18. (szerda) 15:00-17:00 óráig

MEOE Szövetség központi irodája:
1194 Budapest Hofherr Albert u 38 - 40.


A bírálatok érkezési sorrendben történnek.

A tenyészszemle bírálathoz szükséges:
- Eredeti Törzskönyv
- Törzskönyv másolat
- Meglévő szűrővizsgálati eredmények, eredeti és másolat
- Szövetségi/Tag kártya
- Oltási könyv
Mindenkit szeretettel várunk!

___________________________________

___________________________________

Kedves Tagjaink,

2018. december 1-től kiválthatóak a 2019 évre szóló szövetségi kártyák.


TAGDÍJ 2019 ÉVRE SZÖVETSÉGI KÁRTYÁVAL: 13 000 Ft

Fizetendő a TKKE részére: 11742245-2006739500000000

TAGDÍJ MAGYARORSZÁGON ÁLLANDÓ LAKÓHELLYEL NEM RENDELKEZŐKNEK: 50 EURO

Fizetendő a TKKE részére: IBAN: HU96117634266312988900000000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

 

ÉV KUTYÁJA, ÉV DERBY KUTYÁJA, ÉV TENYÉSZTŐJE PÁLYÁZATOK LEADÁSI HATÁRIDEJE:

2019. Január 12. szombat.

Beküldési cím: TKKE (TKKE "Év Kutyája pályázat") 2081 Piliscsaba 1.. PF.: 73.

 

Mindenkinek Nagyon Boldog és Eredményekben gazdag Új Évet kívánunk!

 

FIGYELEM!
CSAK AZ ITT LETÖLTHETÕ ÖSSZESÍTÕVEL LEADOTT PÁLYÁZATOKAT FOGADJUK EL:

Év kutyája és Derby kutyája pályázat összesítõje

Az év tenyésztõje címhez szükséges összesítõk:
"Év tenyésztõje pályázat összesítõje" és "Kutyánkénti összesítõ az év tenyésztõje pályázathoz"

A gyõztesek jutalmazására az évzáró klubebéden kerül sor.

 

Pályázati feltételek:

A 2018. év Derby kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2017-ben született és 2018-ban legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább két HPJ címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás).
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A 2018. év Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2017. január 1. előtt született és 2018-ban legalább nyolc kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább három CAC címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás). Veterán osztályos eredmények nem számíthatók be.
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A fenti címek fajtánként és nemenként kerülnek kiadásra. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2018. év Tenyésztôje cím pályázati feltételek: Egy tenyésztõtõl származó kutyák, melyek mindegyike rendelkezik minimum egy fiatal vagy felnõtt osztálygyõztes címmel, melyet különbözõ bíróktól kaptak. Ezen a minimumon felül beszámítható minden további eredmény is (az "Év Kutyája" pályázati kiírásnak megfelelõen), melyet az "Év tenyésztõje" pályázati összesítõre kell felvezetni (és a kutyánkénti összesítõket csatolni), és a pontokat a táblázatban szereplõ pontok alapján összesíteni. A TKKE legalább egyik kiállításán való szereplés kitételét (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás) elég csak az egyik kutyával teljesíteni.
A legtöbb pontot elért kennel tulajdonosa kapja az "Év tenyésztõje" címet.
Figyelem: kennelenként 100 pont a pályázási minimum!
A pályázatban minimum 3, maximum 6 kutyának kell szerepelnie. A pályázatban csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag olyan magyar kiállítási eredményei vannak, amely kiállításokat nem a MEOE vagy TKKE szervezte. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2018. év Veterán Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2018-ban legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el veterán osztályban, illetve rendelkezik legalább két veterán osztálygyõztes címmel. Veterán BIS és Res. BIS címek beszámíthatók. Csak veterán osztályos eredményekkel lehet pályázni. A cím fajtánként kerül kiadásra.

További általános (minden pályázatra vonatkozó) feltételek:
A fenti címekre pályázhat minden klubtag, a klubba történõ belépésének napját követõen FCI, AKC (amerikai), KC (angol), CKC (kanadai) bírótól kapott eredményekkel (külföldi eredményekkel is).

Magyarországon, de nem a MEOE (vagy TKKE) által szervezett kiállításon szerzett eredmények is beszámíthatók a pályázatba (maximum 2 db, és csak CAC pontszámmal), amennyiben FCI, AKC, KC, CKC bírótól kapta a kutya, de csak a BOB címig (további díjak, mint például BOG, Res.BOG, BIS, Res. BIS, Junior BIS, Junior Res. BIS ...stb, valamint Klubgyõztes, címek nem számíthatók bele a pályázatba).
A Derbygyõztes cím beszámítható.
Az "Év tenyésztõje" pályázatnál csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag ilyen (nem a MEOE vagy TKKE által szervezett magyar kiállítás) kiállítási eredményei vannak.

Csak olyan nevezéseket fogadunk el, ahol a kutya származási lapján és a bírálati lapján szereplõ tulajdonos neve megegyezik a pályázó, illetve a klubtag nevével (ha két tulajdonos nevén szerepel, akkor mindkettõnek klubtagnak kell lennie, és az összes leadott bírálati lapon szerepelnie kell mindkét névnek).

Magyar tulajdonban lévõ import kutyák esetében csak honosított kutyákkal lehet pályázni, és csak olyan eredményekkel, ahol a bírálati lapon a honosított törzskönyvi szám szerepel.

Külföldi tulajdonban lévõ kutyával is lehet pályázni, amennyiben a tulajdonos(ok) illetve a kiállítási eredmények minden pályázati követelménynek megfelelnek.

Az értékelés során csak azok a bírálati lapokon szereplõ eredmények vehetõk figyelembe, melyek mindenben megfelelnek a kiállítási szabályzatban leírtaknak, és tisztán értelmezhetõek. A kiállításokon a kiállítónak célszerű a körbõl való kijövetel elõtt ellenõriznie a bírálati lap tartalmát. A bírálati lapok valóságtartalmáért a pályázó a felelõs.

A pályázatban szerepelni kell a TKKE pontszámösszesítõnek, a bírálati lapok, címek, kártyák valamint a származási lap mindkét oldali másolatainak, valamint a tagságot igazoló dokumentumnak (tagkártya vagy a tagdíj befizetésének igazolása).

A TKKE pontösszesítõ letölthetõ a Klub honlapjáról. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak az ilyen pontösszesítõvel ellátott pályázatok kerülnek elbírálásra.

A BOG, Res. BOG, BIS, Res.BIS eredményeket az ezt ábrázoló kiállítási fotóval kell bizonyítani, melyet kinyomtatva kell a bírálati laphoz csatolni. Fotó hiányában ezeket az eredményeket nem tudjuk elfogadni.. CD-n és egyéb adathordozón, emailben…stb nem tudjuk elfogadni az eredményt, csak és kizárólag kinyomtatva, és a pályázathoz csatolva.

"Év kutyája", "Év Derby kutyája" és "Év Veterán kutyája" címre minimum 5 magyar kiállítási eredménnyel lehet csak pályázni!

A külföldön nyert címek közül országonként csak kettõ CACIB és egy klubkiállításon elért eredmény vehetõ figyelembe az összesítésben, melyek nem az Európa és Világkiállítás eredményei. Külföldi CAC kiállítás eredménye nem számítható bele a pályázatba.

A pályázatok értékelése az alábbi ponttáblázat alapján történik.
A Világ és Európa kiállításokon, valamint a TKKE Klubkiállításon elért eredményeket 3x-os szorzóval kell számítani.
Az Alpok-Adria CAC kiállításon elért eredményeket 2x-es szorzóval kell számítani.

CAC kiállítások
Eredmények
Klub és CACIB kiállítások
2
kitûnõ
4
3
kitûnõ IV.
6
4
kitûnõ III.
8
5
kitûnõ II.
10
6
kitûnõ I.
12
6
CAC
12
5
Res. CAC
10
15
HFGY (BOB)
30
-
Derby Gyõztes
20
6
HPJ
12
-
Klubgyõztes
24
-
CACIB
24
-
Res. CACIB
12
6
BOS
12
30
BOG
40
20
Res. BOG
30
10
BOG 3.
20
50
Best Of Day
50
30
Res. Best Of Day
30
50
Super BIS
50
80
BIS
100
60
Res. BIS
80
40
BIS 3.
60
60
Junior BIS
80
40
Junior Res. BIS
60
20
Junior BIS 3.
40
40
Veterán BIS
60
20
Veterán Res. BIS
40
10
Veterán BIS 3.
20
15
BOS BIS
20
10
BOS Res. BIS
15
5
BOS BIS 3.
10
-
Európagyõztes
100
-
Világgyõztes
200
-
Club Champion címek
20


A Klub Legeredményesebb Derby Kutyája 2015. címet az Év Derby Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.

A Klub Legeredményesebb Év Kutyája 2015. címet az Év Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.

A TKKE legeredményesebb kutyája 2015. címet és a vándorserleget az abszolút gyõztes kutya kapja meg.

 

___________________________________

2018.11.12.

Következő tenyészszemle időpontok

2018.11.21. (szerda) 15:00-17:00 óráig
2018.12.19. (szerda) 15:00-17:00 óráig


MEOE Szövetség központi irodája:
1194 Budapest Hofherr Albert u 38 - 40.

A bírálatok érkezési sorrendben történnek.

A tenyészszemle bírálathoz szükséges:
- Eredeti Törzskönyv
- Törzskönyv másolat
- Meglévő szűrővizsgálati eredmények, eredeti és másolat
- Szövetségi/Tag kártya
- Oltási könyv
Mindenkit szeretettel várunk!

___________________________________

2018.11.12.

Kedves Klubtagok,

A Társasági Kutyások Kynológiai Egyesülete 2018. december 6-án 14.00 órától beszámoló Közgyűlést tart a meghívóban megküldött napirendi pontok alapján.

A közgyűlés helye: 1112 Budapest XI. kerület Igmándi utca 4. lh. C. második emelet 1 ajtó.

A közgyűlés időpontja: 2018. december 6. (csütörtök) 14.00 óra

2017 egyszerűsített beszámoló

___________________________________

 

TKKE WINTER CAC SHOW
2018.12.01. 10:00

Nevezési díjak:
Tagoknak
Első kutya (katalógussal): 4.500.-Ft
További kutya (katalógus nélkül): 4.000.-Ft
Minor puppy (bébi), Kölyök, Veterán osztály: 3.000.-Ft
Tenyészpár, Tenyészcsoport, Fiatal felvezető: 2.000.-Ft
Tagsággal nem rendelkező nevezők részére a nevezési díj a fentiek kétszerese.

Entry fees without Membership card (EURO):
1st dog (with catalogue): 40.-
Every additional dog (without catalogue): 35.-
Baby, puppy, veteran classes: 25.-
Breeders Group, Brace Couple: 20.-
Junior Handling: 15.-

___________________________________

Nevezhetők a bírólistán szereplő fajták.

A Speciál kiállításon elérhető címek:

Specialty Junior Winner
Fajtánként, nemenként, a fiatal osztályban kitűnő I., HPJ címet elnyert kutya részére

Specialty Winner
Fajtánként, nemenként a kitűnő I., CAC címet elnyert kutyák összevetéséből a bíró által legjobbnak tartott kutya részére (Növendék, Nyílt és Champion osztályból)

Specialty Veteran Winner
Fajtánként, nemenként, a veterán osztályban kitűnő I. Veterán CAC címet elnyert kutyáknak

Best Junior

CAC

Reserve CAC

BOS - Best of Opposite Sex

HFGY – Best of Breed

 

Nevezési díjak:


Tagoknak

Első kutya (katalógussal): 4.500.-Ft

További kutya (katalógus nélkül): 4.000.-Ft

Minor puppy (bébi), Kölyök, Veterán osztály: 3.000.-Ft

Tenyészpár, Tenyészcsoport, Fiatal felvezető: 2.000.-Ft

Tagsággal nem rendelkező nevezők részére a nevezési díj a fentiek kétszerese.

 

Nevezési határidő: 2018.06.10.

 

Program:

Belépés a kiállításra: 07:00-

A kutyák bírálata: 10:00-

BIS program: 14:00-

 

Entry address for entries sent by post: 2081 Piliscsaba 1. Pf.: 73.

Bank information:
Társasági Kutyások Kynológiai Egyesülete (TKKE)
Bank account number (EURO):
Bank address: OTP Bank Nyrt. 2085 Pilisvörösvár, Fő utca 70. Hungary
IBAN: HU96117634266312988900000000
SWIFT/BIC: OTPVHUHB

ATTENTION! In case of bank transfer an additional 4 EUR/dog must be paid for the bank expenses.

In case of cash payment on the day of the show, an additional 10 EUR/dog must be paid.

 

The following TITLES can be acquired at the show:

Specialtly Junior Winner:
by breed, by gender: for all the Youth class winners with Excellent 1, HPJ titles

Specialtly Winner:
by breed, by gender: for the best adult male and female dogs chosen from all Excellent 1, CAC
winner adults (from Intermediate, Open and Champion classes)

Specialtly Veteran Winner:
for all CAC winner veterans in every breed


Best Junior

CAC

Reserve CAC

BOS - Best of Opposite Sex

HFGY – Best of Breed

 

Entry fees with Membership card (HUF):

1st dog (with catalogue): 4.500.-Ft

Every additional dog (without catalogue): 4.000.-Ft

Baby, puppy, veteran classes: 3.000.-Ft

Breeders Group, Brace Couple, Junior Handling: 2.000.-Ft

 

Entry fees without Membership card (EURO):

1st dog (with catalogue): 40.-

Every additional dog (without catalogue): 35.-

Baby, puppy, veteran classes: 25.-

Breeders Group, Brace Couple: 20.-

Junior Handling: 15.-


Entry deadline: 10.6.2018.

 

___________________________________

Következő tenyészszemle időpontok


2018.01.17. (szerda) 15:00-17:00 óráig
2018.02.21. (szerda) 15:00-17:00 óráig

2018.03.21. (szerda) 15:00-17:00 óráig
2018.04.18. (szerda) 15:00-17:00 óráig

MEOE Szövetség központi irodája:
1194 Budapest Hofherr Albert u 38 - 40.


A bírálatok érkezési sorrendben történnek.

A tenyészszemle bírálathoz szükséges:
- Eredeti Törzskönyv
- Törzskönyv másolat
- Meglévő szűrővizsgálati eredmények, eredeti és másolat
- Szövetségi/Tag kártya
- Oltási könyv
Mindenkit szeretettel várunk!

___________________________________

 

Kedves Tagjaink,


2017. december 1-től kiválthatóak a 2018 évre szóló szövetségi kártyák.
TAGDÍJ 2018 ÉVRE SZÖVETSÉGI KÁRTYÁVAL: 13 000 Ft

Fizetendő a TKKE részére: 11742245-2006739500000000

TAGDÍJ MAGYARORSZÁGON ÁLLANDÓ LAKÓHELLYEL NEM RENDELKEZŐKNEK: 50 EURO

Fizetendő a TKKE részére: IBAN: HU96117634266312988900000000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

ÉV KUTYÁJA, ÉV DERBY KUTYÁJA, ÉV TENYÉSZTŐJE PÁLYÁZATOK LEADÁSI HATÁRIDEJE : 2018. Január 5. péntek. Beküldési cím: TKKE (TKKE "Év Kutyája pályázat") 2081 Piliscsaba 1. PF.: 73.


A 2018 évi KLUBKIÁLLÍTÁS Szilvásváradon május 20-án kerül megrendezésre.
Hungária Champion cím megszerzésére is lesz lehetőség, mely HCH címhez a klubkiállításon szerzett CAC cím is beszámítható.


Mindenkinek nagyon szép telet, Kellemes Ünnepeket és eredményes 2018- as évet kívánunk!


TKKE Vezetőség

___________________________________

 

2017.10.29.

Kedves Klubtagok,
A Társasági Kutyások Kynológiai Egyesülete 2017. november 16-án 10.00 órától
beszámoló Közgyűlést tart a meghívóban megküldött napirendi pontok alapján.

A közgyűlés helye: 1194 Budapest, Hofherr Albert u. 38-40.
A közgyűlés időpontja: 2017. november 16. (csütörtök) 10.00 óra

___________________________________

TKKE SPECIAL CAC ÉS ALPOK-ADRIA CAC SHOW

Egyesületünk 2017. Augusztus 12-én rendezi hagyományőrző
Special CAC és Alpok Adria CAC kiállítását Budapesten, a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban, fedett helyszínen!

A kiállítás helyszínén tenyészszemlét is tartunk!

Délelőtt:
Speciál CAC kiállítás
Kiadható címek:
Fiatal osztályban, nemenként: HPJ, Speciality Junior Winner
Best Junior of Speciality (a HPJ-s kan és szuka összevetéséből)
Növendék, nyílt, champion osztályokban, nemenként: CAC, Res.CAC
Speciality Winner (nemenként, a CAC-os kutyák összevetéséből)
Speciality Best of Breed (Speciál Kiállítás Fajtagyőztese)
Baby, Kölyök és Veterán osztályban a szokásos minősítések és címek kerülnek kiadásra.

Délután:
Alpok-Adria CAC kiállítás
Kiadható címek:
Fiatal osztályban, nemenként: HPJ
Best Junior (a HPJ-s kan és szuka összevetéséből)
Növendék, nyílt, champion osztályokban, nemenként: CAC, Res.CAC
Best of Breed, Alpok-Adria Győztes
Baby, Kölyök és Veterán osztályban a szokásos minősítések és címek kerülnek kiadásra.

Nevezési információk a www.nevezes.dogshow.hu oldalon találhatók (online nevezésre is itt van lehetőség).

 

___________________________________

 

KLUBKIÁLLÍTÁS 2017

2017.02.18. (szombat) HUNGEXPO
A klubkiállítás a FEHOVA WINTER DOG SHOW keretein belül kerül megrendezésre:

___________________________________

 

A 2016-os PÁLYÁZATOK FELADÁSI HATÁRIDEJE: 2017. január 9. (hétfő)

Kérjük figyelmesen olvassák el a kiírást!
A pályázatok leadási határideje: 2017. január 9. postai keletbélyegzõvel.
Nyomatékosan felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az ezután feladott pályázatok érvénytelenek.
Csak postai úton küldött pályázatok kerülnek kiértékelésre.


Beküldési cím: TKKE (TKKE "Év Kutyája pályázat") 2081 Piliscsaba 1. PF.: 73.

FIGYELEM!
CSAK AZ ITT LETÖLTHETÕ ÖSSZESÍTÕVEL LEADOTT PÁLYÁZATOKAT FOGADJUK EL:

Év kutyája és Derby kutyája pályázat összesítõje

Az év tenyésztõje címhez szükséges összesítõk:
"Év tenyésztõje pályázat összesítõje" és "Kutyánkénti összesítõ az év tenyésztõje pályázathoz"

A gyõztesek jutalmazására az évzáró klubebéden kerül sor.

Pályázati feltételek:

A 2016. év Derby kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2015-ben született és 2016-ban legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább két HPJ címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás).
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A 2016. év Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2015. január 1. előtt született és 2016-ban legalább nyolc kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább három CAC címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás). Veterán osztályos eredmények nem számíthatók be. 
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A fenti címek fajtánként és nemenként kerülnek kiadásra. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2016. év Tenyésztôje cím pályázati feltételek: Egy tenyésztõtõl származó kutyák, melyek mindegyike rendelkezik minimum egy fiatal vagy felnõtt osztálygyõztes címmel, melyet különbözõ bíróktól kaptak. Ezen a minimumon felül beszámítható minden további eredmény is (az "Év Kutyája" pályázati kiírásnak megfelelõen), melyet az "Év tenyésztõje" pályázati összesítõre kell felvezetni (és a kutyánkénti összesítõket csatolni), és a pontokat a táblázatban szereplõ pontok alapján összesíteni. A TKKE legalább egyik kiállításán való szereplés kitételét (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás) elég csak az egyik kutyával teljesíteni. 
A legtöbb pontot elért kennel tulajdonosa kapja az "Év tenyésztõje" címet. 
Figyelem: kennelenként 100 pont a pályázási minimum!
A pályázatban minimum 3, maximum 6 kutyának kell szerepelnie. A pályázatban csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag olyan magyar kiállítási eredményei vannak, amely kiállításokat nem a MEOE vagy TKKE szervezte. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2016. év Veterán Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2016-ban legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el veterán osztályban, illetve rendelkezik legalább két veterán osztálygyõztes címmel. Veterán BIS és Res. BIS címek beszámíthatók. Csak veterán osztályos eredményekkel lehet pályázni. A cím fajtánként kerül kiadásra.

További általános (minden pályázatra vonatkozó) feltételek:
A fenti címekre pályázhat minden klubtag, a klubba történõ belépésének napját követõen FCI, AKC (amerikai), KC (angol), CKC (kanadai) bírótól kapott eredményekkel (külföldi eredményekkel is).

Magyarországon, de nem a MEOE (vagy TKKE) által szervezett kiállításon szerzett eredmények is beszámíthatók a pályázatba (maximum 2 db, és csak CAC pontszámmal), amennyiben FCI, AKC, KC, CKC bírótól kapta a kutya, de csak a BOB címig (további díjak, mint például BOG, Res.BOG, BIS, Res. BIS, Junior BIS, Junior Res. BIS ...stb, valamint Klubgyõztes, címek nem számíthatók bele a pályázatba). 
A Derbygyõztes cím beszámítható.
Az "Év tenyésztõje" pályázatnál csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag ilyen (nem a MEOE vagy TKKE által szervezett magyar kiállítás) kiállítási eredményei vannak.

Csak olyan nevezéseket fogadunk el, ahol a kutya származási lapján és a bírálati lapján szereplõ tulajdonos neve megegyezik a pályázó, illetve a klubtag nevével (ha két tulajdonos nevén szerepel, akkor mindkettõnek klubtagnak kell lennie, és az összes leadott bírálati lapon szerepelnie kell mindkét névnek).

Magyar tulajdonban lévõ import kutyák esetében csak honosított kutyákkal lehet pályázni, és csak olyan eredményekkel, ahol a bírálati lapon a honosított törzskönyvi szám szerepel.

Külföldi tulajdonban lévõ kutyával is lehet pályázni, amennyiben a tulajdonos(ok) illetve a kiállítási eredmények minden pályázati követelménynek megfelelnek.

Az értékelés során csak azok a bírálati lapokon szereplõ eredmények vehetõk figyelembe, melyek mindenben megfelelnek a kiállítási szabályzatban leírtaknak, és tisztán értelmezhetõek. A kiállításokon a kiállítónak célszerű a körbõl való kijövetel elõtt ellenõriznie a bírálati lap tartalmát. A bírálati lapok valóságtartalmáért a pályázó a felelõs.

A pályázatban szerepelni kell a TKKE pontszámösszesítõnek, a bírálati lapok, címek, kártyák valamint a származási lap mindkét oldali másolatainak, valamint a tagságot igazoló dokumentumnak (tagkártya vagy a tagdíj befizetésének igazolása).

A TKKE pontösszesítõ letölthetõ a Klub honlapjáról. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak az ilyen pontösszesítõvel ellátott pályázatok kerülnek elbírálásra.

A BOG, Res. BOG, BIS, Res.BIS eredményeket az ezt ábrázoló kiállítási fotóval kell bizonyítani, melyet kinyomtatva kell a bírálati laphoz csatolni. Fotó hiányában ezeket az eredményeket nem tudjuk elfogadni. CD-n és egyéb adathordozón, emailben…stb nem tudjuk elfogadni az eredményt, csak és kizárólag kinyomtatva, és a pályázathoz csatolva.

"Év kutyája", "Év Derby kutyája" és "Év Veterán kutyája" címre minimum 5 magyar kiállítási eredménnyel lehet csak pályázni!

A külföldön nyert címek közül országonként csak kettõ CACIB és egy klubkiállításon elért eredmény vehetõ figyelembe az összesítésben, melyek nem az Európa és Világkiállítás eredményei. Külföldi CAC kiállítás eredménye nem számítható bele a pályázatba.

A pályázatok értékelése az alábbi ponttáblázat alapján történik.
A Világ és Európa kiállításokon, valamint a TKKE Klubkiállításon elért eredményeket 3x-os szorzóval kell számítani. 
Az Alpok-Adria CAC kiállításon elért eredményeket 2x-es szorzóval kell számítani.

CAC kiállítások
Eredmények
Klub és CACIB kiállítások
2
kitûnõ
4
3
kitûnõ IV.
6
4
kitûnõ III.
8
5
kitûnõ II.
10
6
kitûnõ I.
12
6
CAC
12
5
Res. CAC
10
15
HFGY (BOB)
30
-
Derby Gyõztes
20
6
HPJ
12
-
Klubgyõztes
24
-
CACIB
24
-
Res. CACIB
12
6
BOS
12
30
BOG
40
20
Res. BOG
30
10
BOG 3.
20
50
Best Of Day
50
30
Res. Best Of Day
30
50
Super BIS
50
80
BIS
100
60
Res. BIS
80
40
BIS 3.
60
60
Junior BIS
80
40
Junior Res. BIS
60
20
Junior BIS 3.
40
40
Veterán BIS
60
20
Veterán Res. BIS
40
10
Veterán BIS 3.
20
-
Európagyõztes
100
-
Világgyõztes
200
-
Club Champion címek
20


A Klub Legeredményesebb Derby Kutyája 2015. címet az Év Derby Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.

A Klub Legeredményesebb Év Kutyája 2015. címet az Év Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.

A TKKE legeredményesebb kutyája 2015. címet és a vándorserleget az abszolút gyõztes kutya kapja meg.

___________________________________

Fényképes eredménylista a 2016-os Klubkiállításról

___________________________________

 

KÖZGYŰLÉS

Ezúton értesítjük Tisztelt Tagjainkat, hogy

2016. június 7-én 15 órától éves beszámoló és tisztújító Közgyűlést tartunk.

Helyszín: MEOESZ Székház, 1194. Budapest, Hoffher Albert u. 38-40.

Minden tagunkat szeretettel várunk!

___________________________________

 

2016. március 27.
Tisztelt Tagtársak,

Társasági Kutyások Kynológiai Egyesülete 2016 április 15-én 10,00 órakor 1194 Budapest, Hofherr Albert u. 38-40. I. emelet 1. terem helyszínen az Alapszabály IV. fejezet. 14/A/e pontja alapján
rendkívüli közgyűlést hív össze a kiküldött meghívókban szereplő ügyben és napirendi pontok alapján.

Amennyiben a Közgyűlés a meghirdetett időpontban nem határozatképes, akkor a megismételt közgyűlést ugyanarra a napra 10 óra, 30 percre, azonos helyszínre, az eredeti napirend megtárgyalására megismételt közgyűlésként összehívom.
A megismételt közgyűlés létszámára tekintet nélkül határozatképes.

Üdvözlettel:

Czaunerné Gróf Szilvia
elnök
Társasági Kutyások Kynológiai Egyesülete

___________________________________


A 2015-ös PÁLYÁZATOK FELADÁSI HATÁRIDEJE: 2016. január 10.

Kérjük figyelmesen olvassák el a kiírást!
A pályázatok leadási határideje: 2016. január 10. postai keletbélyegzõvel.
Nyomatékosan felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az ezután feladott pályázatok érvénytelenek.
Csak postai úton küldött pályázatok kerülnek kiértékelésre.
Beküldési cím: TKKE (TKKE "Év Kutyája pályázat") 2081 Piliscsaba 1. PF.: 73.

FIGYELEM!
CSAK AZ ITT LETÖLTHETÕ ÖSSZESÍTÕVEL LEADOTT PÁLYÁZATOKAT FOGADJUK EL:

Év kutyája és Derby kutyája pályázat összesítõje

Az év tenyésztõje címhez szükséges összesítõk:
"Év tenyésztõje pályázat összesítõje" és "Kutyánkénti összesítõ az év tenyésztõje pályázathoz"

A gyõztesek jutalmazására az évzáró klubebéden kerül sor.

Pályázati feltételek:

A 2015. év Derby kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2014-ben született és 2015-ben legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább két HPJ címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás).
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A 2015. év Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2014. január 1. előtt született és 2015-ben legalább nyolc kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább három CAC címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás). Veterán osztályos eredmények nem számíthatók be.
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A fenti címek fajtánként és nemenként kerülnek kiadásra. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2015. év Tenyésztôje cím pályázati feltételek: Egy tenyésztõtõl származó kutyák, melyek mindegyike rendelkezik minimum egy fiatal vagy felnõtt osztálygyõztes címmel, melyet különbözõ bíróktól kaptak. Ezen a minimumon felül beszámítható minden további eredmény is (az "Év Kutyája" pályázati kiírásnak megfelelõen), melyet az "Év tenyésztõje" pályázati összesítõre kell felvezetni (és a kutyánkénti összesítõket csatolni), és a pontokat a táblázatban szereplõ pontok alapján összesíteni. A TKKE legalább egyik kiállításán való szereplés kitételét (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás) elég csak az egyik kutyával teljesíteni.
A legtöbb pontot elért kennel tulajdonosa kapja az "Év tenyésztõje" címet.
Figyelem: kennelenként 100 pont a pályázási minimum!
A pályázatban minimum 3, maximum 6 kutyának kell szerepelnie. A pályázatban csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag olyan magyar kiállítási eredményei vannak, amely kiállításokat nem a MEOE vagy TKKE szervezte. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2015. év Veterán Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2015-ben legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el veterán osztályban, illetve rendelkezik legalább két veterán osztálygyõztes címmel. Veterán BIS és Res. BIS címek beszámíthatók. Csak veterán osztályos eredményekkel lehet pályázni. A cím fajtánként kerül kiadásra.

További általános (minden pályázatra vonatkozó) feltételek:
A fenti címekre pályázhat minden klubtag, a klubba történõ belépésének napját követõen FCI, AKC (amerikai), KC (angol), CKC (kanadai) bírótól kapott eredményekkel (külföldi eredményekkel is).

Magyarországon, de nem a MEOE (vagy TKKE) által szervezett kiállításon szerzett eredmények is beszámíthatók a pályázatba (maximum 2 db, és csak CAC pontszámmal), amennyiben FCI, AKC, KC, CKC bírótól kapta a kutya, de csak a BOB címig (további díjak, mint például BOG, Res.BOG, BIS, Res. BIS, Junior BIS, Junior Res. BIS ...stb, valamint Klubgyõztes, címek nem számíthatók bele a pályázatba).
A Derbygyõztes cím beszámítható.
Az "Év tenyésztõje" pályázatnál csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag ilyen (nem a MEOE vagy TKKE által szervezett magyar kiállítás) kiállítási eredményei vannak.

Csak olyan nevezéseket fogadunk el, ahol a kutya származási lapján és a bírálati lapján szereplõ tulajdonos neve megegyezik a pályázó, illetve a klubtag nevével (ha két tulajdonos nevén szerepel, akkor mindkettõnek klubtagnak kell lennie, és az összes leadott bírálati lapon szerepelnie kell mindkét névnek).

Magyar tulajdonban lévõ import kutyák esetében csak honosított kutyákkal lehet pályázni, és csak olyan eredményekkel, ahol a bírálati lapon a honosított törzskönyvi szám szerepel.

Külföldi tulajdonban lévõ kutyával is lehet pályázni, amennyiben a tulajdonos(ok) illetve a kiállítási eredmények minden pályázati követelménynek megfelelnek.

Az értékelés során csak azok a bírálati lapokon szereplõ eredmények vehetõk figyelembe, melyek mindenben megfelelnek a kiállítási szabályzatban leírtaknak, és tisztán értelmezhetõek. A kiállításokon a kiállítónak célszerű a körbõl való kijövetel elõtt ellenõriznie a bírálati lap tartalmát. A bírálati lapok valóságtartalmáért a pályázó a felelõs.

A pályázatban szerepelni kell a TKKE pontszámösszesítõnek, a bírálati lapok, címek, kártyák valamint a származási lap mindkét oldali másolatainak, valamint a tagságot igazoló dokumentumnak (tagkártya vagy a tagdíj befizetésének igazolása).

A TKKE pontösszesítõ letölthetõ a Klub honlapjáról. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak az ilyen pontösszesítõvel ellátott pályázatok kerülnek elbírálásra.

A BOG, Res. BOG, BIS, Res.BIS eredményeket az ezt ábrázoló kiállítási fotóval kell bizonyítani, melyet kinyomtatva kell a bírálati laphoz csatolni. Fotó hiányában ezeket az eredményeket nem tudjuk elfogadni. CD-n és egyéb adathordozón, emailben…stb nem tudjuk elfogadni az eredményt, csak és kizárólag kinyomtatva, és a pályázathoz csatolva.

"Év kutyája", "Év Derby kutyája" és "Év Veterán kutyája" címre minimum 5 magyar kiállítási eredménnyel lehet csak pályázni!

A külföldön nyert címek közül országonként csak kettõ CACIB és egy klubkiállításon elért eredmény vehetõ figyelembe az összesítésben, melyek nem az Európa és Világkiállítás eredményei. Külföldi CAC kiállítás eredménye nem számítható bele a pályázatba.

A pályázatok értékelése az alábbi ponttáblázat alapján történik.
A Világ és Európa kiállításokon, valamint a TKKE Klubkiállításon elért eredményeket 3x-os szorzóval kell számítani.
Az Alpok-Adria CAC kiállításon elért eredményeket 2x-es szorzóval kell számítani.

CAC kiállítások
Eredmények
Klub és CACIB kiállítások
2
kitûnõ
4
3
kitûnõ IV.
6
4
kitûnõ III.
8
5
kitûnõ II.
10
6
kitûnõ I.
12
6
CAC
12
5
Res. CAC
10
15
HFGY (BOB)
30
-
Derby Gyõztes
20
6
HPJ
12
-
Klubgyõztes
24
-
CACIB
24
-
Res. CACIB
12
6
BOS
12
30
BOG
40
20
Res. BOG
30
50
Best Of Day
50
30
Res. Best Of Day
30
50
Super BIS
50
80
BIS
100
60
Res. BIS
80
60
Junior BIS
80
40
Junior Res. BIS
60
40
Veterán BIS
60
20
Veterán Res. BIS
40
-
Európagyõztes
100
-
Világgyõztes
200


A Klub Legeredményesebb Derby Kutyája 2015. címet az Év Derby Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.

A Klub Legeredményesebb Év Kutyája 2015. címet az Év Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.

A TKKE legeredményesebb kutyája 2015. címet és a vándorserleget az abszolút gyõztes kutya kapja meg.

___________________________________

A 2015. szeptember 29-i közgyűlésen elfogadott alapszabály itt olvasható.

___________________________________

KÖZGYŰLÉS

Ezúton értesítjük tisztelt tagjainkat, hogy

2015. szeptember 29-én 14.30-tól beszámoló Közgyűlést tartunk.

Helyszín: 1194 Budapest Hoffher Albert u. 38-40.

Minden tagunkat szeretettel várunk!

___________________________________


Special CAC és Alpok-Adria CAC Show

2015. szeptember 20.
Budapest, Kamaraerdei Ifjúsági Park


UTOLSÓ NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

2015. szeptember 14.

Kizárólag online nevezéssel!

További információk és nevezési lap

 

További információk és nevezési lap

 

___________________________________


KLUBKILÁLLÍTÁS

Fényképes eredménylista a Klubkiállításról

__________________________________Klubkiállitás:


2015 május 2.

(Budapest Grand Prix CACIB show keretein belül)
13:00-17:00 óráig
Budapest, Hungexpo.

Christine Rossier (CH)
Chinese Crested Dog,
Lhasa Apso,
Shih-Tzu,
Tibetan Terrier,
Tibetan Spaniel,
Pekingese,
Japanese Chin,
Shar Pei

Nemanja Jovanovic (SRB)
Bichon Frise,
Bolognese,
Havanese,
Coton de Tulear,
Maltese,
Löwchen


További rendezvényeinkről folyamatosan fogunk tájékoztatni Benneteket.


A 2015 évre is Mindenkinek sok örömet és eredményes szereplést kívánunk!

Üdvözlettel:
TKKE vezetősége

___________________________________

A Társasági Kutyások Kynológiai Egyesülete tagjai számára az alábbi "Club Champion" címek elérését teszi lehetővé elismerésül az elért eredményeik alapján.

A címek birtoklása nem jogosítja fel a kutyák champion osztályba történő nevezését és a nemzetközi trendhez igazodva, kizárólag az egyesület elismerését jelententi azon tagjaink számára, akik kutyáikkal rendszeresen és sikerekkel vesznek részt a rendezvényeinken.

A Club Champion címet elért kutyák listáját szeretnénk szerepeltetni a weboldalunkon, részükre az elismerést oklevél formájában biztosítja az Egyesület.


"CLUB CHAMPION"

"JUNIOR CLUB CHAMPION"

"GRAND CLUB CHAMPION"

"VETERAN CLUB CHAMPION"Azok a kutyák tudják megszerezni a következő címeket, akiknek tulajdonosai tagjai a Társasági Kutyások Kynológiai Egyesületének.

TKKE JUNIOR CLUB CHAMPION
oklevél
Teljesítésének feltétele 9-18 hónapos kor között kapott 3 HPJ, amelyek közül kettőt a TKKE által rendezett kiállításon, és további egyet Magyarországon a MEOESZ által rendezett kiállításon kell elérnie, minimum két különböző bírótól. 1 HPJ helyettesíthető CAC címmel abban az esetben ha a kutya a CAC cím megszerzésénél még nem töltötte be a 18 hónapos kort.


TKKE CLUB CHAMPION
oklevél
Teljesítésének feltétele növendék-, nyílt-, vagy champion osztályban elért 4 CAC cím, amelyek közül kettőt a TKKE által rendezett kiállításon, és további kettőt Magyarországon a MEOESZ által rendezett CACIB kiállításon kell elérnie, minimum három különböző bírótól.
*A feltételek teljesítése nincs határidőhöz kötve.
*A Club Champion cím nem jogosít a champion osztályba történő nevezéshez


TKKE GRAND CLUB CHAMPION
oklevél
A TKKE CLUB CHAMPION cím birtokában champion osztályban elért három győztes cím, amelyek a TKKE által rendezett kiállításon kell elérnie, minimum 2 különböző bírótól.
*A feltételek teljesítése nincs határidőhöz kötve.
*A cím megszerzése nem jogosít a champion osztályba történő nevezéshez


TKKE VETERÁN CLUB CHAMPION
oklevél
Veterán osztályban szerzett három CAC cím, amelyek közül legalább egyet Magyarországon rendezett
nemzetközi CACIB kiállításon, vagy Klubkiállításon kell elérni, 2 különböző bírótól.
A Veterán Champion cím nem jogosít a champion osztályba történő nevezéshez.
*A feltételek teljesítése nincs határidőhöz kötve.
*A cím megszerzése nem jogosít a champion osztályba történő nevezéshez

 


Champion címek ügyintézésének menete:
Kiváltását a TKKE posta címén, vagy a rendezvényén kell kezdeményezni.
A champion diploma díja: magyar tagjainknak 2000 Ft, külföldi tagjainknak 15 euro.


A Champion cím kiváltásához szükségesek a következő dokumentumok:
A champion címet elért kutya törzskönyv másolata, a champion cím elérését bizonyító bírálati lapok, a klubtagság igazolása és a kitöltött champion bizonyítvány igénylő lap.

Igénylő lapok:

TKKE Junior Club Champion (magyar nyelvű)

TKKE Junior Club Champion (angol nyelvű)

TKKE Club Champion (magyar nyelvű)

TKKE Club Champion (angol nyelvű)

TKKE Grand Club Champion (magyar nyelvű)

TKKE Grand Club Champion (angol nyelvű)

TKKE Veterán Club Champion (magyar nyelvű)

TKKE Veterán Club Champion (angol nyelvű)

 

___________________________________

A 2014-es PÁLYÁZATOK FELADÁSI HATÁRIDEJE: 2015. január 5.

Kérjük figyelmesen olvassák el a kiírást!
A pályázatok leadási határideje: 2015. január 5. postai keletbélyegzõvel.
Nyomatékosan felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az ezután feladott pályázatok érvénytelenek.
Csak postai úton küldött pályázatok kerülnek kiértékelésre.
Beküldési cím: TKKE (TKKE "Év Kutyája pályázat") 2081 Piliscsaba 1. PF.: 73.

FIGYELEM!
CSAK AZ ITT LETÖLTHETÕ ÖSSZESÍTÕVEL LEADOTT PÁLYÁZATOKAT FOGADJUK EL:

Év kutyája és Derby kutyája pályázat összesítõje

Az év tenyésztõje címhez szükséges összesítõk:
"Év tenyésztõje pályázat összesítõje" és "Kutyánkénti összesítõ az év tenyésztõje pályázathoz"

A gyõztesek jutalmazására az évzáró klubebéden kerül sor.

Pályázati feltételek:

A 2014. év Derby kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2013-ban született és 2014-ben legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább két HPJ címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás).
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A 2014. év Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2013. január 1. előtt született és 2014-ben legalább nyolc kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább három CAC címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás). Veterán osztályos eredmények nem számíthatók be.
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A fenti címek fajtánként és nemenként kerülnek kiadásra. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2014. év Tenyésztôje cím pályázati feltételek: Egy tenyésztõtõl származó kutyák, melyek mindegyike rendelkezik minimum egy fiatal vagy felnõtt osztálygyõztes címmel, melyet különbözõ bíróktól kaptak. Ezen a minimumon felül beszámítható minden további eredmény is (az "Év Kutyája" pályázati kiírásnak megfelelõen), melyet az "Év tenyésztõje" pályázati összesítõre kell felvezetni (és a kutyánkénti összesítõket csatolni), és a pontokat a táblázatban szereplõ pontok alapján összesíteni. A TKKE legalább egyik kiállításán való szereplés kitételét (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás) elég csak az egyik kutyával teljesíteni.
A legtöbb pontot elért kennel tulajdonosa kapja az "Év tenyésztõje" címet.
Figyelem: kennelenként 100 pont a pályázási minimum!
A pályázatban minimum 3, maximum 6 kutyának kell szerepelnie. A pályázatban csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag olyan magyar kiállítási eredményei vannak, amely kiállításokat nem a MEOE vagy TKKE szervezte. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2014. év Veterán Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2014-ben legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el veterán osztályban, illetve rendelkezik legalább két veterán osztálygyõztes címmel. Veterán BIS és Res. BIS címek beszámíthatók. Csak veterán osztályos eredményekkel lehet pályázni. A cím fajtánként kerül kiadásra.

További általános (minden pályázatra vonatkozó) feltételek:
A fenti címekre pályázhat minden klubtag, a klubba történõ belépésének napját követõen FCI, AKC (amerikai), KC (angol), CKC (kanadai) bírótól kapott eredményekkel (külföldi eredményekkel is).

Magyarországon, de nem a MEOE (vagy TKKE) által szervezett kiállításon szerzett eredmények is beszámíthatók a pályázatba (maximum 2 db, és csak CAC pontszámmal), amennyiben FCI, AKC, KC, CKC bírótól kapta a kutya, de csak a BOB címig (további díjak, mint például BOG, Res.BOG, BIS, Res. BIS, Junior BIS, Junior Res. BIS ...stb, valamint Klubgyõztes, címek nem számíthatók bele a pályázatba).
A Derbygyõztes cím beszámítható.
Az "Év tenyésztõje" pályázatnál csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag ilyen (nem a MEOE vagy TKKE által szervezett magyar kiállítás) kiállítási eredményei vannak.

Csak olyan nevezéseket fogadunk el, ahol a kutya származási lapján és a bírálati lapján szereplõ tulajdonos neve megegyezik a pályázó, illetve a klubtag nevével (ha két tulajdonos nevén szerepel, akkor mindkettõnek klubtagnak kell lennie, és az összes leadott bírálati lapon szerepelnie kell mindkét névnek).

Magyar tulajdonban lévõ import kutyák esetében csak honosított kutyákkal lehet pályázni, és csak olyan eredményekkel, ahol a bírálati lapon a honosított törzskönyvi szám szerepel.

Külföldi tulajdonban lévõ kutyával is lehet pályázni, amennyiben a tulajdonos(ok) illetve a kiállítási eredmények minden pályázati követelménynek megfelelnek.

Az értékelés során csak azok a bírálati lapokon szereplõ eredmények vehetõk figyelembe, melyek mindenben megfelelnek a kiállítási szabályzatban leírtaknak, és tisztán értelmezhetõek. A kiállításokon a kiállítónak célszerű a körbõl való kijövetel elõtt ellenõriznie a bírálati lap tartalmát. A bírálati lapok valóságtartalmáért a pályázó a felelõs.

A pályázatban szerepelni kell a TKKE pontszámösszesítõnek, a bírálati lapok, címek, kártyák valamint a származási lap mindkét oldali másolatainak, valamint a tagságot igazoló dokumentumnak (tagkártya vagy a tagdíj befizetésének igazolása).

A TKKE pontösszesítõ letölthetõ a Klub honlapjáról. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak az ilyen pontösszesítõvel ellátott pályázatok kerülnek elbírálásra.

A BOG, Res. BOG, BIS, Res.BIS eredményeket az ezt ábrázoló kiállítási fotóval kell bizonyítani, melyet kinyomtatva kell a bírálati laphoz csatolni. Fotó hiányában ezeket az eredményeket nem tudjuk elfogadni. CD-n és egyéb adathordozón, emailben…stb nem tudjuk elfogadni az eredményt, csak és kizárólag kinyomtatva, és a pályázathoz csatolva.

"Év kutyája", "Év Derby kutyája" és "Év Veterán kutyája" címre minimum 5 magyar kiállítási eredménnyel lehet csak pályázni!

A külföldön nyert címek közül országonként csak kettõ CACIB és egy klubkiállításon elért eredmény vehetõ figyelembe az összesítésben, melyek nem az Európa és Világkiállítás eredményei. Külföldi CAC kiállítás eredménye nem számítható bele a pályázatba.

A pályázatok értékelése az alábbi ponttáblázat alapján történik.
A Világ és Európa kiállításokon, valamint a TKKE Klubkiállításon elért eredményeket 3x-os szorzóval kell számítani.
Az Alpok-Adria CAC kiállításon elért eredményeket 2x-es szorzóval kell számítani.

CAC kiállítások
Eredmények
Klub és CACIB kiállítások
2
kitûnõ
4
3
kitûnõ IV.
6
4
kitûnõ III.
8
5
kitûnõ II.
10
6
kitûnõ I.
12
6
CAC
12
5
Res. CAC
10
15
HFGY (BOB)
30
-
Derby Gyõztes
20
6
HPJ
12
-
Klubgyõztes
24
-
CACIB
24
-
Res. CACIB
12
6
BOS
12
30
BOG
40
20
Res. BOG
30
50
Best Of Day
50
30
Res. Best Of Day
30
50
Super BIS
50
80
BIS
100
60
Res. BIS
80
60
Junior BIS
80
40
Junior Res. BIS
60
40
Veterán BIS
60
20
Veterán Res. BIS
40
-
Európagyõztes
100
-
Világgyõztes
200


A Klub Legeredményesebb Derby Kutyája 2014. címet az Év Derby Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.

A Klub Legeredményesebb Év Kutyája 2014. címet az Év Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.

A TKKE legeredményesebb kutyája 2014. címet és a vándorserleget az abszolút gyõztes kutya kapja meg.

___________________________________

 

Fényképes eredménylista a Speciál CAC és az Alpok-Adria kiállításokról

___________________________________


___________________________________

 

___________________________________

Idén is szépségversenyt rendezünk "KEDVENC" kategóriában a hobby célra tartott kedvencek számára, a Klub Speciál és Alpok-Adria kiállításával egyidőben!

Ebben a kategóiában minden klubunkhoz tartozó fajtájú, kedvtelésből tartott kutya részt vehet, akár ivartalanított vagy ha más egyéb okból nem nevezhető a hagyományos kiállítási osztályokba.

Törzskönyvi adatok és klubtagság nem szükségesek!

Minden nevező emlékserleget kap.

A győztesek kortól függetlenül, nemenként és fajtánként kerülnek kiválasztásra.

Idén is felhívjuk a tenyésztők figyelmét, hogy ez a szépségverseny kitűnő lehetőség a fajtanépszerűsítésre és annak bemutatására, hogy milyen a felelősségteljes kennelekből kikerült, családi kedvencként élő kutyák kondíciója, egészségi állapota és megjelenése.

A nevezési díjból befolyt összeget idén is menhely támogatásra fordítjuk!

Helyszín: Kamaraerdei Ifjúsági Park, Budapest

Időpont: 2014. augusztus 31.

A verseny kezdete: 10:00
Nevezési díj: 2000 Ft
Nevezési határidő: 2014. augusztus 24.

A nevezéshez az alábbi adatokat kérjük emailben elküldeni a tkkevezetoseg@yahoo.com címre:

Kutya neve (hívónév elegendő):
Fajtája:
Neme:
Születési dátum:
Tulajdonos neve:
Tulajdonos címe:
Tulajdonos email címe:

Kérjük, hogy a kutya oltási könyvét mindenképpen hozzák magukkal (érvényes veszettségi oltással)!

___________________________________

Következő tenyészszemle időpontok

Coton de Tulear, Máltai selyemkutya, Tibeti Terrier, Kínai meztelenkutya, Shar pei fajták részére:

Július 26. Budapest, Strázsa KKI 9-12 óráig

Augusztus 31. Budapest, Kamaraerdei Ifjúsági Park
(az Alpok-Adria kiállítással egyidőben és azonos helyszínen)

 

A bírálatok érkezési sorrendben történnek.


A tenyészszemle bírálathoz szükséges:
- Eredeti Törzskönyv

- Meglévő szűrővizsgálati eredmények
- Szövetségi/Tag kártya
- Oltási könyv


Csak Chippel ellátott kutyákat bírálunk el! 


Mindenkit szeretettel várunk!

___________________________________

Kedves Tagjaink, Tenyésztő társaink,

Egyesületünk 2014. május 14. óta Coton de Tulear, Máltai Selyemkutya, Tibeti Terrier és Kínai meztelenkutya fajtákban is végzi a törzskönyvezési munkákat.

Megkérünk mindenkit, hogy a 2013-ban született almok bejelentését legkésőbb 2014 Június 30-ig kezdeményezze.

Csak minimum TENYÉSZTHETŐ minősitéssel rendelekző egyedek kölykei kaphatnak Törzskönyvet (bírálat lap vagy a Tk. hátulján jól látható bejegyzés csatolandó).

További csatolandó dokumentumok:

- Mikrochip/transponder beültetési jegyzőkönyv (letölthető)
- Alombejelentő (letölthető)
- Fedezési igazolás (letölthető)
- Szülők kétoldalas törzskönyv másolata
- Befizetés igazolása - Tagviszony igazolása
- Megszerzett címek, eredmények igazolása
- Meglévő szűrővizsgálati eredmények

AZ ALOMBAN KÉRT EXPORT PEDIGRÉ A MEOESZ SZÁMLÁRA FIZETENDŐ, DE AZ IGAZOLÁS AZ ALOMBEJELENTŐ MELLÉ CSATOLANDÓ!

FIGYELEM! A TÖRZSKÖNYV KÖZOKIRAT A VONATKOZÓ BÜNTETÉSEK AZ ADATOT SZOLGÁLTATÓT TERHELIK AZ ESETLEGESEN NEM VALÓS ADATSZOLGÁLTATÁSÉRT.

További információ: 06 70 207 6047

Üdvözlettel:

TKKE vezetőség

___________________________________

Klubkiállítás: 2014. JÚNIUS 7.

Klubunk 2014. Június 7-én 13:00 órai kezdettel Klubkiállítást rendez
 a komáromi CACIB kiállítások hétvégéjén, ugyanazon a helyszínen.

Remek lehetőség egy hétvégén Hungária Champion címet szerezni! 
(szombaton és vasárnap CACIB kiállítás, Szombat délután 13 órától TKKE Klubkiállítás, Hétfőn CACIB kiállítás)

3 x CAC: Hungarian Champion
3 x Junior Winner: Hungarian Junior Champion
3 x Veteran CAC: Hungarian VeteranChampion


Nevezési határidő: 2014.05.25

ONLINE NEVEZÉS

Bírók:

Luis Gorjão Henriques (PT):
Shar pei

Deák Viktória (HU):
Bichon Frise, Havanese, Coton de Tulear, Máltai selyemkutya,
Lhasa Apso, Tibeti Spaniel

Roberto Schill (RO):
Bolognese, Löwchen, Kínai meztelenkutya,
Shih-Tzu, Tibeti Terrier, Pekingi palotakutya, Japán Chin

 

A bíróváltozás jogát fentartjuk!

Kérjük elsősorban az ONLINE NEVEZÉST igénybe venni!

ONLINE NEVEZÉS

Bankszámlaszám:
Társasági Kutyások Kynológiai Egyesülete
számlaszám (HUF): 117 42245-2006739500000000
OTP Bank Nyrt. 2085 Pilisvörösvár, Fő utca 70.


Postai úton az alábbi címre kérjük küldeni a nevezéseket:
MEOE HÓD-DOG KUTYABARÁT EGYESÜLET
H-6800 Hódmezővásárhely, Pf. 1.

 

Nevezhetők a bírólistán szereplő fajták.


A Klubkiállításon elérhető címek:

Fiatal Klubgyőztes

Fajtánként, nemenként, a fiatal osztályban kitűnő I., HPJ címet elnyert kutya részére

Klubgyőztes

Fajtánként, nemenként a kitűnő I., CAC címet elnyert kutyák összevetéséből a bíró által legjobbnak tartott kutya részére (Növendék, Nyílt és Champion osztályból)

Veterán klubgyőztes Fajtánként, nemenként, a veterán osztályban kitűnő I. Veterán CAC címet elnyert kutyáknak


Nevezési díjak:


Nevezési díjak:

Tagoknak

Első kutya (katalógussal):

4.500.-Ft

További kutya (katalógus nélkül):

4.000.-Ft

Minor puppy (bébi), Kölyök, Veterán osztály

3.000.-Ft

Tenyészpár, Tenyészcsoport, Fiatal felvezető

2.000.-Ft


Tagsággal nem rendelkező nevezők részére a nevezési díj a fentiek kétszerese.


Nevezési határidő: 2014.05.25.

Email-ben, faxon nem fogadunk el nevezést.

 

Program:

Belépés a kiállításra:
07:00-

A kutyák bírálata:
13:00-

BIS program:
15:00-

 

ONLINE NEVEZÉS

___________________________________

Idén is megrendezzük a már több éves hagyománnyal bíró Kutyás Majálisunkat!

2014. május 1.
Klubnap tagoknak 10:00-16:00-ig
Strázsa KKI, Népliget http://www.strazsa.hu/

 

Tervezett programok:
Tenyészszemle
Ringdresszúra gyakorlás
Agility lehetőség
Fajtabemutatók (Kínai meztelenkutya, Tibeti terrier)
Kutyakozmetikai előadás
Kutyatáp bemutató mintacsomagokkal


Menhelysegítő Tombolánkra várjuk tombolafelajánlások és támogatók jelentkezését!

Ebéd: Bográcsos gulyás

jelentkezés 2014. április 25-ig a tkkevezetoseg@yahoo.com  email címen. 

___________________________________

 

2014.02.24-én megkezdődik a törzskönyvezés Shar pei fajta részére!

 

Nyomtatványok:

Alombejelentő

Fedeztetési igazolás

Transzponder (Microchip) igazolás

Tagfelvételi kérelem

 

Tekintettel az elmúlt hónapok eseményeire és a törzskönyvezés nélküli időszakra, lehetőséget biztostunk azoknak az almoknak a törzskönyvezésére, ahol a szülő/k még nem rendelkezik/nek tenyészminősítéssel és ezt utólag megszerezheti a február 22-én rendezendő tenyésszemlénken.

FIGYELEM! Csak tenyészthető minősítéssel rendelkező szülők kölykei kaphatnak származási igazolást (törzskönyvet)! A "felülbélyegzett törzskönyv" megszűnt!

2014-től Shar pei részére a tenyészminősítés megszerzéséhez KÖTELEZŐ a csípőízületi diszpláziaszűrés! HD-A, HD-B, HD-C eredmény elfogadott.

A szűrővizsgálatot a Magyar Kisállat Ortopédiánál: www.kisallatortopedia.hu
vagy Schiever Lászlónál: www.schiab.hu lehet elvégezni.

JAVASOLT szűrések: Könyökízületi diszplázia (ED) és a Térdízület (Patellaficam).

A vizsgálathoz szükséges nyomtatvány letölthető: http://www.kisallatortopedia.hu/diszplazia-szures/letoltheto-formanyomtatvanyok

___________________________________

A szolgáltatások 2014-re érvényes árai:

NEM TKKE tag Kedvezményes ár TKKE tagoknak
Származási igazolás, mikrochip nélkül 11 000 Ft 5 500 Ft
Származási igazolás másodlat 10 000 Ft 5 000 Ft
Alombejelentő 4 000 Ft ingyenes
Fedeztetési igazolás 4 000 Ft ingyenes
Alom ellenőrzés díja 20 000 Ft 10 000 Ft
Tulajdonjog átírás 6 000 Ft 3 000 Ft
Honosítás 10 000 Ft 5 000 Ft
Klub és Speciál kiállítás nevezési díja I. kutya 9 000 Ft 4 500 Ft
Klub és Speciál kiállítás nevezési díja II. kutya 8 000 Ft 4 000 Ft
Klub és Speciál kiállítás nevezési díja Baby, kölyök, veterán kutya 6 000 Ft 3 000 Ft
Tenyészalkalmassági vizsga (tenyészszemle) 12 000 Ft 6 000 Ft

Az alomellenőr útiköltségét a tenyésztő fizeti a mindenkori NAV díjszabás szerint, az alomellenőrzéskor készpénzben.

___________________________________

 

Kedves Tagjaink,

Szeretettel meghívunk Benneteket az Évadzáró Klubebédre, melynek keretein belül zajlik az Évgyőztesek díjazása is.


Dátum: 2014. 03. 01. Szombat, 13 óra.


Cím: Budapest 1215 Csepel Bajcsy-Zsilinszky u. 47.

http://www.lagunaetterem.hu/

Étel választék: (szabadon választható, nem menü-rendszer)


Leves:
A. Tejszínes hagymaleves rozscipóban tálalva
B. Húsleves Gazdagon csigatésztával
C. Halászlé harcsafilével, csészében

Főétel:
D. Roston sült csirkemell spárgás-sonkás-gombás raguval sütve, párolt rizzsel
E. Rántott camambert párolt rizzsel, áfonya lekvárral
F. Citromos-zöldfűszeres morzsában sült csirkemell, rozmaringos burgonyával, tzatzikivel

Desszert:
G. Tiramisu
H. Somlói tortácska

Ára: 2 fogás esetén 2.990 Ft
3 fogás estén 3.490 Ft

Kérjük jelezzétek, hogy hányan jönnétek 2014. 02. 12-ig, a következő e-mail címen: tkke22@gmail.com
A fizetésre kétféle opció lehetséges: Az egyik, a FEHOVA kiállításon személyesen Kronavetter Tündénél, illetve Gróf Szilivánál, vagy Deák Viktóriánál. A másik a rózsaszín csekk, ahol a megjegyzés részben kérjük tüntessétek fel, hogy mit kívántok fogyasztani (elég csak a betűket felírni darabszámmal) Mindkettő fizetési határidő 2014. 02. 16., vasárnap.

 

___________________________________

Kedves Tagjaink,

Mivel többen jelezték, hogy megkavarodtak a másik két volt ÁTK egyesület pályázatok leadására kijelölt határideje miatt, mi is meghosszabítjuk a határidőt Január 15-ig!

___________________________________

Kedves Tagjaink,
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket az Egyesület 2014-es terveiről:

Február (pontos dátumok egyeztetés alatt)

  • Évadzáró Közgyűlés
  • Évadzáró Klub-ebéd, díjkiosztás
  • Koordinátorok kinevezése fajtánként: akik a fajta tenyésztőit összefogják, a kérdéseket, problémákat összegyűjtik, a tenyésztők munkáját segítik

  • A fajták tenyésztési szabályozásának megtervezése, kötelező szűrések, tényészprogram…stb.
  • Fajtanapok megszervezése (Pl. Tibeti terrier nap), ahol találkozhatnak a tenyésztők egymással, grooming bemutató Demeter Andrea segédletével. A fajta iránt érdeklődők illetve kiskutya vásárlással kapcsolatosan érdeklődő leendő gazdik is találkozhatnak itt a fajtával…stb.
  • Kinológiai nap Ceglédi Attilával (egyeztetés alatt)
  • Orvosi beszámoló előadás Dr Sükösd Lászlóval, aki elmagyarázza a betegségek lényegét és elmagyarázza a szűrések fontosságát, megbeszélés a felmerülő igények alapján arról, hogy az Egyesület hogyan tud segíteni tagjainak az esetlegesen csak külföldön elvégezhető tesztekkel kapcsolatban
  • Egyéb rendezvényeink időpontjának publikálása


    Amint az időpontok és egyéb információk véglegesítésre kerülnek, a részletekről tájékoztatni fogjuk Tagjainkat.

___________________________________


Kedves Klubtagok, Kedves Tenyésztő társaim,

Örömmel értesítünk benneteket, hogy kitartó munkánk meghozta első gyümölcsét miszerint a NÉBIH határozata alapján Egyesületünk Shar pei fajtára december 18-án már megkapta az Elismert Tenyésztő Szervezet kinevezést.

Mátrai Vikivel már felvettem a kapcsolatot és megkértem egy találkozó megszervezésére mellyen a fajtára vonatkozó elképzeléseiket szeretnénk megtárgyalni és további tenyésztői munkájukat aktívan segíteni. Ezt a lépést természetesen valamennyi fajtában megtesszük és további jó hír, hogy a NÉBIH álláspontja szerint pályázati anyagunk az egyesületünkhöz tartozó valamennyi fajta vonatkozásában szakmailag és célkitűzéseit tekintve is kifogástalan és a kinevezés iránti kérelmünk megalapozott. Azonban, mint tudjátok, számos fajtánk egy már meglévő "gyüjtő" ETSZ-ben szerepel, mely szervezet a MEOESZ-szel nem áll szerződésben és FCI által elismert törzskönyvezési feladatot nem lát el. Ezért kérjük, hogy mindenki tájékoztasson bennünket, aki szeretne az egyesületünk tagja lenni és a további előrelépésben segíteni annak érdekében, hogy számotokra a törzskönyvezési folyamatot minél előbb el tudjuk indítani. Mi nem adjuk fel az eddigi munkánkat és tovább küzdünk azért, hogy tagjaink tovább folytathassák több évtizedes eredményes munkájukat!

Az egyesület email címén várjuk a jelentkezéseket: tkkevezetoseg@yahoo.com

További tájékoztatásul szeretném elmondani, hogy egyesületünknél már igényelhető a Szövetségi kártya, mely egyben tagkártyaként is használható. Kérjük, hogy a 2014-es tagdíjat január elejéig, szíveskedjetek befizetni az egyesületünk számlaszámára. Az utalás megjegyzéseként a Tag neve és címe szükséges a gyors ügyintézés és postázás érdekében.

Szeretném megköszönni mindazoknak a régi és új tagjainknak és szimpatizánsoknak a türelmét, akik egész évben segítették munkánkat és reméljük, hogy egyesületünk további támogatókra is számíthat a fajtáink érdekében. 

A vezetőség nevében Békés, Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Gróf Szilvia


2014 évre vonatkozó tagdíj

Tagdíj

Tagdíj SZÖVETSÉGI* kártyával:

Támogatói Tagdíj

Árak:

12.000 Ft

15.000 Ft

6000 FtTörzskönyv kiváltásának és minden ehhez kapcsolódó ügyintézés árairól a MEOE Szövetséggel történő megegyezést követően, januárban tudunk pontos tájékoztatást adni.


Bankszámlaszám: 
Társasági Kutyások Kynológiai Egyesülete
számlaszám (HUF): 117 42245-2006739500000000
OTP Bank Nyrt. 2085 Pilisvörösvár, Fő utca 70.

Az éves tagdíjjak valamint a tagviszony megállapításáról a 2013. december 5-én megtartott közgyűlés határozott miszerint:

(7/1.) Az Egyesület rendes tagja csak olyan személy lehet, aki tulajdonosként rendelkezik legalább egy darab  bichon frise, bolognese, coton de tulear, havanese, löwchen, maltese, chienese crested dog, powder puff, lhasa apso, shih tzu, tibeti terrier, tibeti spániel, pekingese, japán chin, shar pei fajtájú, az FCI által elismert törzskönyvben vagy elismert tenyésztő szervezet által vezetett törzskönyvben regisztrált vagy abba bejegyezhető ebbel. Amennyiben az Egyesület más fajtákban elismert tenyésztő szervezeti elismerést szerez, úgy az Egyesület rendes tagja lehet az, aki rendelkezik az Egyesület elismerésébe tartozó fajtában legalább egy darab az FCI által elismert törzskönyvben vagy elismert tenyésztő szervezet által vezetett törzskönyvben regisztrált vagy abba bejegyezhető ebbel. Minden más személy az Egyesület támogató tagjává válhat. Mind a rendes, mind a támogató tag vonatkozásában feltétel, hogy az hazai vagy külföldi természetes vagy jogi személy, illetve ezek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezete legyen, továbbá az Alapszabályt és az Egyesület egyéb szabályzatait elfogadja, kötelezettségeinek eleget tesz, és felvételi kérelmét az elnök vagy az elnökség elfogadja.

*SZÖVETSÉGI kártya kiváltása esetén a kártya tulajdonosa az adott évre kiszabott kedvezményes árakon veheti igénybe a MEOE Szövetség által kínált valamennyi szolgáltatást. 


Az aktuális díjtáblázat (érvényes 2013.12.02.-től) megtalálható a MEOE Szövetség weboldalán: http://www.kennelclub.hu/index.php?link=Dijszabas___________________________________

A 2013-as PÁLYÁZATOK FELADÁSI HATÁRIDEJE: 2014. január 10.

Kérjük figyelmesen olvassák el a kiírást!
A pályázatok leadási határideje: 2014. január 10. postai keletbélyegzõvel.
Nyomatékosan felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az ezután feladott pályázatok érvénytelenek.
Csak postai úton küldött pályázatok kerülnek kiértékelésre.
Beküldési cím: Gröschl Ferenc, (TKKE "Év Kutyája pályázat") 2721 Pilis, Ady Endre utca 11.

FIGYELEM!
CSAK AZ ITT LETÖLTHETÕ ÖSSZESÍTÕVEL LEADOTT PÁLYÁZATOKAT FOGADJUK EL:

Év kutyája és Derby kutyája pályázat összesítõje

Az év tenyésztõje címhez szükséges összesítõk:
"Év tenyésztõje pályázat összesítõje" és "Kutyánkénti összesítõ az év tenyésztõje pályázathoz"

A gyõztesek jutalmazására az évzáró klubebéden kerül sor.

Pályázati feltételek:

A 2013. év Derby kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2012-ben született és 2013-ban legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább két HPJ címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás).
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A 2013. év Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2012. január 1. előtt született és 2013-ban legalább nyolc kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el, illetve rendelkezik legalább három CAC címmel, valamint részt vett a TKKE legalább egyik kiállításán (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás). Veterán osztályos eredmények nem számíthatók be.
Figyelem: 100 pont a pályázási minimum!

A fenti címek fajtánként és nemenként kerülnek kiadásra. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2013. év Tenyésztôje cím pályázati feltételek: Egy tenyésztõtõl származó kutyák, melyek mindegyike rendelkezik minimum egy fiatal vagy felnõtt osztálygyõztes címmel, melyet különbözõ bíróktól kaptak. Ezen a minimumon felül beszámítható minden további eredmény is (az "Év Kutyája" pályázati kiírásnak megfelelõen), melyet az "Év tenyésztõje" pályázati összesítõre kell felvezetni (és a kutyánkénti összesítõket csatolni), és a pontokat a táblázatban szereplõ pontok alapján összesíteni. A TKKE legalább egyik kiállításán való szereplés kitételét (Klubkiállítás vagy Alpok-Adria CAC kiállítás) elég csak az egyik kutyával teljesíteni.
A legtöbb pontot elért kennel tulajdonosa kapja az "Év tenyésztõje" címet.
Figyelem: kennelenként 100 pont a pályázási minimum!
A pályázatban minimum 3, maximum 6 kutyának kell szerepelnie. A pályázatban csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag olyan magyar kiállítási eredményei vannak, amely kiállításokat nem a MEOE vagy TKKE szervezte. Díjazásra csak az I. helyezettek kerülnek.

A 2013. év Veterán Kutyája címre: nevezni lehet minden olyan kutyát, amely 2013-ban legalább öt kiállításon nem rosszabb, mint kitûnõ minõsítést ért el veterán osztályban, illetve rendelkezik legalább két veterán osztálygyõztes címmel. Veterán BIS és Res. BIS címek beszámíthatók. Csak veterán osztályos eredményekkel lehet pályázni. A cím fajtánként kerül kiadásra.

További általános (minden pályázatra vonatkozó) feltételek:
A fenti címekre pályázhat minden klubtag, a klubba történõ belépésének napját követõen FCI, AKC (amerikai), KC (angol), CKC (kanadai) bírótól kapott eredményekkel (külföldi eredményekkel is).

Magyarországon, de nem a MEOE (vagy TKKE) által szervezett kiállításon szerzett eredmények is beszámíthatók a pályázatba (maximum 2 db, és csak CAC pontszámmal), amennyiben FCI, AKC, KC, CKC bírótól kapta a kutya, de csak a BOB címig (további díjak, mint például BOG, Res.BOG, BIS, Res. BIS, Junior BIS, Junior Res. BIS ...stb, valamint Klubgyõztes, címek nem számíthatók bele a pályázatba).
A Derbygyõztes cím beszámítható.
Az "Év tenyésztõje" pályázatnál csak 1 db olyan kutya szerepelhet, akinek kizárólag ilyen (nem a MEOE vagy TKKE által szervezett magyar kiállítás) kiállítási eredményei vannak.

Csak olyan nevezéseket fogadunk el, ahol a kutya származási lapján és a bírálati lapján szereplõ tulajdonos neve megegyezik a pályázó, illetve a klubtag nevével (ha két tulajdonos nevén szerepel, akkor mindkettõnek klubtagnak kell lennie, és az összes leadott bírálati lapon szerepelnie kell mindkét névnek).

Magyar tulajdonban lévõ import kutyák esetében csak honosított kutyákkal lehet pályázni, és csak olyan eredményekkel, ahol a bírálati lapon a honosított törzskönyvi szám szerepel.

Külföldi tulajdonban lévõ kutyával is lehet pályázni, amennyiben a tulajdonos(ok) illetve a kiállítási eredmények minden pályázati követelménynek megfelelnek.

Az értékelés során csak azok a bírálati lapokon szereplõ eredmények vehetõk figyelembe, melyek mindenben megfelelnek a kiállítási szabályzatban leírtaknak, és tisztán értelmezhetõek. A kiállításokon a kiállítónak célszerű a körbõl való kijövetel elõtt ellenõriznie a bírálati lap tartalmát. A bírálati lapok valóságtartalmáért a pályázó a felelõs.

A pályázatban szerepelni kell a TKKE pontszámösszesítõnek, a bírálati lapok, címek, kártyák valamint a származási lap mindkét oldali másolatainak, valamint a tagságot igazoló dokumentumnak (tagkártya vagy a tagdíj befizetésének igazolása).

A TKKE pontösszesítõ letölthetõ a Klub honlapjáról. Kérjük vegyék figyelembe, hogy csak az ilyen pontösszesítõvel ellátott pályázatok kerülnek elbírálásra.

A BOG, Res. BOG, BIS, Res.BIS eredményeket az ezt ábrázoló kiállítási fotóval kell bizonyítani, melyet kinyomtatva kell a bírálati laphoz csatolni. Fotó hiányában ezeket az eredményeket nem tudjuk elfogadni. CD-n és egyéb adathordozón, emailben…stb nem tudjuk elfogadni az eredményt, csak és kizárólag kinyomtatva, és a pályázathoz csatolva.

"Év kutyája", "Év Derby kutyája" és "Év Veterán kutyája" címre minimum 5 magyar kiállítási eredménnyel lehet csak pályázni!

A külföldön nyert címek közül országonként csak kettõ CACIB és egy klubkiállításon elért eredmény vehetõ figyelembe az összesítésben, melyek nem az Európa és Világkiállítás eredményei. Külföldi CAC kiállítás eredménye nem számítható bele a pályázatba.

A pályázatok értékelése az alábbi ponttáblázat alapján történik.
A Világ és Európa kiállításokon, valamint a TKKE Klubkiállításon elért eredményeket 3x-os szorzóval kell számítani.
Az Alpok-Adria CAC kiállításon elért eredményeket 2x-es szorzóval kell számítani.

CAC kiállítások
Eredmények
Klub és CACIB kiállítások
2
kitûnõ
4
3
kitûnõ IV.
6
4
kitûnõ III.
8
5
kitûnõ II.
10
6
kitûnõ I.
12
6
CAC
12
5
Res. CAC
10
15
HFGY (BOB)
30
10
Derby Gyõztes
-
6
HPJ
12
-
Klubgyõztes
24
-
CACIB
24
-
Res. CACIB
12
30
BOG
40
20
Res. BOG
30
50
Best Of Day
50
30
Res. Best Of Day
30
50
Super BIS
50
80
BIS
100
60
Res. BIS
80
60
Junior BIS
80
40
Junior Res. BIS
60
40
Veterán BIS
60
20
Veterán Res. BIS
40
-
Európagyõztes
100
-
Világgyõztes
200


A Klub Legeredményesebb Derby Kutyája 2013. címet az Év Derby Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.

A Klub Legeredményesebb Év Kutyája 2013. címet az Év Kutyája versenyben a legtöbb pontot szerzett kutya kapja meg.

A TKKE legeredményesebb kutyája 2013. címet és a vándorserleget az abszolút gyõztes kutya kapja meg.

___________________________________

Speciál CAC és Alpok-Adria CAC kiállítások 2013:

2013.09.28

ONLINE NEVEZÉS

nevezési lap és információk


Kedves Klubtagok és kiállítók,
A szeptember 28-i dupla CAC-os kiállításra az utolsó nevezési hataridő szeptember 6.
A katalógus és egyéb szervezési munkák miatt NEM lesz HOSSZABBÍTÁS.
DE tekintettel arra, hogy elég sok a kiadás ebben az időszakban, a befizetést 2013. 09 15-ig elfogadjuk.
Tehát kérjük nevezzetek most, és fizessetek szeptember 15-ig.

___________________________________

Kedves Klubtagok,

Elnök Úrtól kapott tájékoztatás alapján a MEOE Komáromban tartandó évadzáró kiállítását, számos rendezvénysorozattal szeretnénk gazdagítani.
A fajtaklubok lehetőséget kapnak fajtáik népszerűsítésére egy számukra biztosított, sátrakkal ellátott területen. Ezúton várjuk olyan felelősségteljes tenyésztők, ill. aktivisták jelentkezését, akik szeretnének egy-egy fajtát bemutatni, fajtanépszerűsítő információs anyagot közzétenni és a fajták iránti érdeklődőkkel közvetlen kapcsolatot teremteni.
Minimum 3 fő/nap jelentkezését várjuk (természetesen kutyákkal) akik 10-15 óráig jelen tudnak lenni és képesek az érdeklődőknek információkkal szolgálni.
Számukra az ingyenes belépést és parkolást biztosítjuk.
Kérünk mindenkit, aki részt szeretne venni a "Fajták Városa" létrehozásában, hogy Augusztus 29-ig jelezze felénk emailben: atkvezetoseg@yahoo.com

 

___________________________________

Tenyészszemlék:

2013.08.31.
Szombaton 9-12 ig
1194 Budapest, XIX. kerület, Hofherr Albert u. 38-40.

2013.09.28.
11-13h-ig - Kamaraerdei Ifjúsági Park,
1112 Budapest Kamaraerdei út 12

Kérjük az oltási könyvet és a származási lapot, tagsági igazolványt (ha van) hozzák magukkal!
Amennyiben még nem tagja klubunknak, a belépést a helyszínen is lehet rendezni, illetve kutyák tulajdonjogának átírására is van lehetőség.

___________________________________

Egyesületünket már a Facebook-on is megtaláljátok:
https://www.facebook.com/groups/626376760716361hirek informaciok rendezvenyek eredmenyek elerhetoseg hirlevel english